• Piękna sesja Autor: ~Aaa [37.47.251.*]
    Piękny sygnał kupna, zapraszam na jutro :))).
  • Re: Piękna sesja Autor: ~Karamba [5.173.224.*]
    Na poziomie 130 tak samo mówili :)
    Tak czy siak niecierpliwi odpadną
  • Re: Piękna sesja Autor: ~Aaa [37.47.251.*]
    I podejrzewam, że do komercjalizacji wielu jeszcze odpadnie, przy tej spółce gra się o pełną pulę, albo wcale :)).
  • Re: Piękna sesja Autor: ~Profesor [89.64.45.*]
    Odbicie zdechłego kota.
    Ubieranie leszcza.
    Spekulacyjne odbicie gniota :)
    A Pan profesor na 60 zł pewnie czekał?
  • Re: Piękna sesja Autor: ~ktoś [176.221.123.*]
    Ostanie 2 lata polski biotech to pokazał, że najlepiej to potrafi sprzedawać marzenia. Z CLN i MOC trupy wypadły tu też jak jeszcze jakieś słabe info i 50 zł można będzie zobaczyć. Inwestowanie na bananie to ryzyko a w biotech to 2 x większe.
  • Re: Piękna sesja Autor: ~crayzee [91.215.237.*]
    Jaki ładny komentarz, taki mało merytoryczny. Zlepek bankierowych frazesów i słów kluczy, które mają pokazywać autora, jako rzekomo starego giełdowego wyjadacza, który wszystko widział i nic go nie dziwi.
    Nic na giełdzie nie przychodzi łatwo. Ani na tej, ani na żadnej innej. Chcesz zrobić spektakularne zyski, to analizuj branżę, buduj specjalizację, analizuj wskaźniki i trendy. Miej własne zdanie, ale poparte merytoryką a nie chciejstwem czy "czujem". Traktuj straty w portfelu, jako koszty działalności, dostosowuj rozkład portfela do własnych preferencji inwestycyjnych. Nie wierz w to, że cały portfel zarobi, bo tak nie będzie. Miej świadomość horyzontu inwestycyjnego - im jest dłuższy, tym większe prawdopodobieństwo fluktuacji. Stosuj zarządzanie kapitałem, znaj swoje stop lossy i decyduj, kiedy będziesz realizować zyski.

Trudne, nie? Łatwiej napisać, że na bananie to wszyscy wiedzą, że wał, bla bla...
    Oczywiście, ale cała sztuka polega na tym, aby takie ryzykowne spółki kupować na wczesnym etapie rozwoju, tylko jak je znaleźć? ano można, tylko to wymaga dużo ciężkiej pracy, obecnie jest jedna taka spółka, która przypomina mi scope sprzed 3 lat jak można było kupić po 15 zł. Oczywiście nie wymienię nazwy tej spółki,, której akcję mało kto chce teraz kupić, a ma bardzo duże szanse aby być drugim scope. Wtedy takie wahania kursu nie robią na mnie wrażenia.
  • Re: Piękna sesja Autor: ~Świeżak [178.235.179.*]
    Saule???
    ~ktoś, a co do MOC to właśnie jestem po udanych zakupach :))).
[x]
SCPFL 0,34% 118,80 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.