• PREZES OBT NAPRAWDĘ BLISKO Autor: ~aras [37.47.243.*]
    Obsuwa wyniknęła z opoznien na rynku arabskim ale temat już rozwiązany tak już byśmy byli w trakcie
  • Re: PREZES OBT NAPRAWDĘ BLISKO Autor: ~Corleoniusz [83.22.34.*]
    Żenada , jak zwykle .
  • Re: PREZES OBT NAPRAWDĘ BLISKO Autor: ~aras [37.47.243.*]
    Ekipa od cherno zaczęła nowy projekt na UE 5
  • Re: PREZES OBT NAPRAWDĘ BLISKO Autor: ~stein11 [46.134.17.*]
    prezes nie ośmieszaj się, obsuwa na arabskim, później obsuwa będzie na australijskim a później może na Antarktydzie. prezes lepiej powiedz że nie umiecie dokończyć projektu a nie jakieś głupie tłumaczenia.
  • Re: PREZES OBT NAPRAWDĘ BLISKO Autor: ~F51_i [31.183.180.*]
    A co ww3 ma wspólnego z rynkiem arabskim ?
    Oczywiście NIC ale jest wymówka.
    Zgodnie z przewidywaniami zarząd nie miał nic do przekazania akcjonariuszom bo spółka nic istotnego nie zrobiła. Zespół ww3 nie jest w stanie naprawić błędów znanych od 4 lat więc czym tu się chwalić. Nowe mapy ?? Jakie nowe mapy. Nowy/stary Smoleńsk to szczyt możliwości na najbliższy rok albo i dwa.
  • Re: PREZES OBT NAPRAWDĘ BLISKO Autor: ~gamer [94.78.153.*]
    https://the4winds.com/behind-the-scene-ww3-arabic-font
  • Re: PREZES OBT NAPRAWDĘ BLISKO Autor: ~Leon [185.69.116.*]
    Dzięki Gamer,

fajny materiał, którego nie widziałem i pozytywne info.

Obecnie trolami nie ma co się przejmować, bo wiedzą, że mają problem - taniej już nie będzie...(dlatego 90% forum Farmy to ich posty)

Bardzo pozytywną informacją jest, że zespół dedykowany do Charno, już pracuje nad czymś nowym ;o)

pozdrawiam

• Re: PREZES OBT NAPRAWDĘ BLISKO Autor: ~F51_i [31.183.180.*]
    Naprawdę znajdujesz jakieś pozytywy po dzisiejszym ZWZA ?
    Nowa gra ??
    Kiedy ? W 2030 ?

Po koniec maja farma zorganizowała pokazy dla youtuberów. Wszyscy stwierdzili, że w ciągu miesiąca wyjdzie OBT. Tymczasem 13.05 wielki patch ale zupełnie nic nowego w grze. Do tego skasowane postępy i brak jakiejkolwiek daty kolejnego wyzerowania.
    Wydawca traci cierpliwość i kasuje farmę na ponad 3,7 mln PLN. Ta kasa nigdy do spółki nie wróci bo miała zmotywować amatorów z Gliwic do dowiezienia terminu OBT a tego nie zrobili.
    Zarząd nie przekazał dzisiaj niczego nowego. Odsyłanie do IR i komunikatów to sprawdzony sposób odcięcia się od akcjonariatu. Nie chcą i nie mają zamiaru nikogo o niczym informować taka postawa świadczy, że drobni nie reprezentowali wystarczająco dużo głosów na ZWZA by jakkolwiek zagrozić farmiakom.

OBT NIE BEDZUE W CZERWCU 2022 !
    Powtarzam to od tygodni. Kupieni youtuberzy będą teraz wymyślać uzasadnienia. Pewnie wszyscy te same na podstawie wskazówek z farmy. To nie zmieni stanu rzeczy i ww3 będzie umierać. Czy odrodzi się po raz trzeci ? Tego nie wie nikt ale na pewno gra nie odniesie oczekiwanego sukcesu i będzie jedną z dziesiątek innych fps za free.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [165.225.207.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: PREZES OBT NAPRAWDĘ BLISKO Autor: ~Corleoniusz [83.22.34.*]
    To jest bardzo podejrzane , być może z ruskimi maja problem . Niepewnosci w tej spółce jest za durzą zwłaszcza w dzisiejszych czasach
  • Re: PREZES OBT NAPRAWDĘ BLISKO Autor: ~Leon [185.69.116.*]
    Cześć,

nie uważam, że WW3 umiera i że potencjał jest gry jest mniejszy... według mnie gra już jest skończona w 100% i tylko jakieś wymówki muszą podać, że się nie wyrobili lub coś dopracowali...niestety moja cierpliwość też jest mocno nadwyrężona - ale jeszcze jest, bo ja osobiście wierzę w ogromny sukces tej spółki - Charno pokazało, że umieją robić na prawdę dobre gry...a trzeba przyznać, że mniejszy zespół to robił i pokazał jakość - i ta gra też przyniesie spółce kasę - co zobaczymy w tym roku.

Niemniej przyznaję bełkot informacyjny jest z samej spółki i to bardziej wskazuje, że starają się jakoś zyskać na czasie...kiedyś pisałem że ciężarem jest Mygames - mimo, że wyprostowali/pokasowali powiązania z Rosją, to jednak coś nadal jest na rzeczy... miałem nadzieję, że Tencent przejmie całe Mygames - co rozwiązałoby wszystkie problemy...ale jednak wyszło inaczej - pokazano wydzielenie spółki, która jest dedykowana tylko na rynek rosyjski...

Trudno jest powiedzieć gdzie teraz tkwi problem...bo nic nowego nie wiemy - więc i tutaj Farm uszczelniło się wewnętrznie i brak przecieków - wyciągnęli wnioski z zeszłego roku ;o) A to że prezes odsyła do wydawcy gry w kwestii terminów to tylko to potwierdza co napisałem.

Według mnie OBT, albo wydarzy się w ciągu 2 tygodni...albo może być przeniesiony na wrzesień...choć tutaj wszystko jest możliwe...
    ja postanowiłem, że trzymam to co mam już od dłuższego czasu...nie ryzykuję.

pozdrawiam

• Re: PREZES OBT NAPRAWDĘ BLISKO Autor: ~Jak [91.193.13.*]
    Masz Leon w zupełności.rację. Wszystko inne to ściema.

• Re: PREZES OBT NAPRAWDĘ BLISKO Autor: ~gekko [94.78.153.*]
    czyli mamy potwierdzone info, ze u arabów już wszystko pięknie śmiga, teraz czekamy na zieloną flagę od mygames i startujemy, dało się wyczuć na walnym, że to będzie chwila moment po summer sale na steam :-)

https://twitter.com/nazihfares/status/1541645987118284800?t=3VAZ7ql2vEKU_nS8qhwytQ&s=19

https://twitter.com/nazihfares/status/1541756501504786432

https://twitter.com/nazihfares/header_photo

i jeszcze jedno najwiekszy hype i monetyzacja jest oczekwiana 1-2 lata po starcie, byli mega pewnie siebie i sukcesu, ponoc dla mygames to jest perla w koronie
    czekamy na dokladny harmonogram i lecimy na nowe ath
    streamerów będzie jak w ulu :-)
    no i mamy info za tydzien wjedzie dokladny harmonogram obt po 7 lipca i wjezdza Smolensk
    prezes kiedys wspominal na walnym o 40 mln kwartalnie z ww3 i kursie 500 zł

no to liczmy

12 MLN X 4Q=48 MLN ZŁ X C/Z 20 DLA BRANŻY = 960 MLN CAP
    KURS 160 ZŁ

24 MLN X .....

48 MLN X.....

100 MLN X ......

DLA MYGMES WW3 MA WIĘKSZY POTENCJAŁ NIŻ WARFACE ( OKOŁO 200 MLN ZYSKU ROCZNIE)
    kluczowy tydzien nadchodzi :-)
    w przyszly weekend trole bez akcji będzą mieli ciepło w majtach
    https://twitter.com/nazihfares/status/1543543407397715968
  • Re: PREZES OBT NAPRAWDĘ BLISKO Autor: ~uppp [94.78.153.*]
    up
  • Re: PREZES OBT NAPRAWDĘ BLISKO Autor: ~srmagedon [156.146.61.*]
    Up
  • Re: PREZES OBT NAPRAWDĘ BLISKO Autor: ~up [94.78.153.*]
  • Re: PREZES OBT NAPRAWDĘ BLISKO Autor: ~L195 [5.173.132.*]
    Czuję jutro górne widły