Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  40,85 zł , zmiana od tamtej pory: -83,26%

Re: PREZES OBT NAPRAWDĘ BLISKO

Cześć,

nie uważam, że WW3 umiera i że potencjał jest gry jest mniejszy... według mnie gra już jest skończona w 100% i tylko jakieś wymówki muszą podać, że się nie wyrobili lub coś dopracowali...niestety moja cierpliwość też jest mocno nadwyrężona - ale jeszcze jest, bo ja osobiście wierzę w ogromny sukces tej spółki - Charno pokazało, że umieją robić na prawdę dobre gry...a trzeba przyznać, że mniejszy zespół to robił i pokazał jakość - i ta gra też przyniesie spółce kasę - co zobaczymy w tym roku.

Niemniej przyznaję bełkot informacyjny jest z samej spółki i to bardziej wskazuje, że starają się jakoś zyskać na czasie...kiedyś pisałem że ciężarem jest Mygames - mimo, że wyprostowali/pokasowali powiązania z Rosją, to jednak coś nadal jest na rzeczy... miałem nadzieję, że Tencent przejmie całe Mygames - co rozwiązałoby wszystkie problemy...ale jednak wyszło inaczej - pokazano wydzielenie spółki, która jest dedykowana tylko na rynek rosyjski...

Trudno jest powiedzieć gdzie teraz tkwi problem...bo nic nowego nie wiemy - więc i tutaj Farm uszczelniło się wewnętrznie i brak przecieków - wyciągnęli wnioski z zeszłego roku ;o) A to że prezes odsyła do wydawcy gry w kwestii terminów to tylko to potwierdza co napisałem.

Według mnie OBT, albo wydarzy się w ciągu 2 tygodni...albo może być przeniesiony na wrzesień...choć tutaj wszystko jest możliwe...
ja postanowiłem, że trzymam to co mam już od dłuższego czasu...nie ryzykuję.

pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FARM51 -0,58% 6,84 2025-10-17 16:01:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.