Cześć,
nie uważam, że WW3 umiera i że potencjał jest gry jest mniejszy... według mnie gra już jest skończona w 100% i tylko jakieś wymówki muszą podać, że się nie wyrobili lub coś dopracowali...niestety moja cierpliwość też jest mocno nadwyrężona - ale jeszcze jest, bo ja osobiście wierzę w ogromny sukces tej spółki - Charno pokazało, że umieją robić na prawdę dobre gry...a trzeba przyznać, że mniejszy zespół to robił i pokazał jakość - i ta gra też przyniesie spółce kasę - co zobaczymy w tym roku.
Niemniej przyznaję bełkot informacyjny jest z samej spółki i to bardziej wskazuje, że starają się jakoś zyskać na czasie...kiedyś pisałem że ciężarem jest Mygames - mimo, że wyprostowali/pokasowali powiązania z Rosją, to jednak coś nadal jest na rzeczy... miałem nadzieję, że Tencent przejmie całe Mygames - co rozwiązałoby wszystkie problemy...ale jednak wyszło inaczej - pokazano wydzielenie spółki, która jest dedykowana tylko na rynek rosyjski...
Trudno jest powiedzieć gdzie teraz tkwi problem...bo nic nowego nie wiemy - więc i tutaj Farm uszczelniło się wewnętrznie i brak przecieków - wyciągnęli wnioski z zeszłego roku ;o) A to że prezes odsyła do wydawcy gry w kwestii terminów to tylko to potwierdza co napisałem.
Według mnie OBT, albo wydarzy się w ciągu 2 tygodni...albo może być przeniesiony na wrzesień...choć tutaj wszystko jest możliwe...
ja postanowiłem, że trzymam to co mam już od dłuższego czasu...nie ryzykuję.
pozdrawiam