• Niebawem pojawić się powino ESPI z planami dotyczącymi Enforce Autor: ~mały [85.221.158.*]
    dobieramy więc póki czas ;)
    Zarząd Spółki zależnej przyjął plan przekształcenia ENforce Medical Technologies Sp. z o.o. w spółkę akcyjną.
    Wzwiązku z planowanym przekształceniem biegły rewident rozpoczął badanie sprawozdania finansowego spółki
    zależnej. Zakończenie procesu przekształcenia przewidywane jest na połowę roku 2022 i związane z planowaną
    nadrugąpołowęrokuemisjąakcjispółkiwcelupozyskaniaśrodkówfinansowychnarozbudowęmocy
    produkcyjnych i wsparcie procesu komercjalizacji opracowanych przez ENforce Medical Technologies Sp. z o.o.
    produktów: protez stóp, lejów protezowych oraz protez kolana.
  • Re: Niebawem pojawić się powino ESPI z planami dotyczącymi Enforce Autor: ~Alex [176.221.120.*]
    Ręce pod cztery litery i czekamy. Otoczenie i informacje na zewnątrz nie sprzyjają ale myślę, że warto zaryzykować. Która spółka z GPW i NC działa cokolwiek w temacie protez ? :-)
  • Re: Niebawem pojawić się powino ESPI z planami dotyczącymi Enforce Autor: ~Fanpan [178.235.178.*]
    ja zapakowany grubo i czekam na rozwój wypadków , aż szkoda ,że nie miałem kasy jak zeszło pniżej 4zł aby dokupić - teraz wyniki badań klinicznych , emisja pod produkcję i kasa do spółki - myślę ,że 2023 będzie należał do MPL - spekuły tu nie ma bo za mało akcji jest w obrocie - po emisji też się nie zmieni bo nie sądzę aby sprzedawali akcje w rynek - bardziej będzie im zależało na dyw. na akcje
  • Re: Niebawem pojawić się powino ESPI z planami dotyczącymi Enforce Autor: ~kowal [89.171.200.*]
    spekuły niema ,powiadasz ???...a ty to kto...???

hahaha...
  • Re: Niebawem pojawić się powino ESPI z planami dotyczącymi Enforce Autor: ~Fanpan [178.235.178.*]
    ja mam parę kilo akcji po 3zł więc spokojnie sobie czekam na wzrosty - i czytam raporty spółki więc jestem longterm na tej spółce - 2023 to będzie czas tej spółki a przy tej ilosci akcji i kap. to bedzie grubaśnie - ale cierpliwości trzeba na tym walorze
    coś to niebawem nie nadchodzi :-(
  • Niebawem pojawić się powino ESPI z planami dotyczącymi Enforce Autor: ~mały [85.221.158.*]
    No niestety...trzeba czekać choć pewne rzeczy tutaj irytują....
    Skoro w komunikacie ze spółki mowa o połowie roku to mogłaby chyba ona skoro już ten termin minął podać jakąś wiadomość jak to wszystko wygląda
    Druga sprawa i dla mnie deko niezrozumiała to brak reakcji zarządu na kurs i wycenę...my tutaj mamy jakieś ochłapy, ale główni mają sporo i żadnego wrażenia na nich nie robi zjazd na volumenie mikroskopijnym
    Wystarczyłoby tylko espi o zakupie małego pakietu przez kogoś ze spółki...kiedyś to tutaj w ogóle było?
    To co mamy na dzisiaj w arkuszu to dwie wersje
    pierwsza ktoś na siłę chce sprzedać swoje parę kilo i wywala za ile tylko się da
    i druga, szykowana jest baza pod jakieś ruchy
    Wersję można sobie wybrać albo może dołożyć swoją;)
  • Re: Niebawem pojawić się powino ESPI z planami dotyczącymi Enforce Autor: ~Fanpan [178.235.190.*]
    W raporcie za 4 kwartał z dnia 14.06.2022r. napisaliśmy o Spółce zależnej:

„Zarząd Spółki zależnej przyjął plan przekształcenia ENforce Medical Technologies Sp. z o.o. w spółkę akcyjną.
    W związku z planowanym przekształceniem biegły rewident rozpoczął badanie sprawozdania finansowego spółki zależnej.
    Zakończenie procesu przekształcenia przewidywane jest na połowę roku 2022
    i związane z planowaną na drugą połowę roku emisją akcji spółki w celu pozyskania środków finansowych
    na rozbudowę mocy produkcyjnych i wsparcie procesu komercjalizacji opracowanych przez ENforce Medical Technologies Sp. z o.o.
    produktów: protez stóp, lejów protezowych oraz protez kolana.”

O wszystkich szczegółach zostanie Pan poinformowany w kolejnych komunikatach.
[x]
MPLVERBUM -1,98% 9,90 2025-09-19 14:11:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.