• BAH liderem gieldy Autor: ~Real [5.173.17.*]
    C/wk = 122,7
  • Re: BAH liderem gieldy Autor: ~Cinek [92.38.149.*]
    faktycznie niedowartościowany kurs XD
  • Re: BAH liderem gieldy Autor: ~Kowal [31.61.246.*]
    Zgadza się.
    Skrajne niedowartościowanie.
    Aczkolwiek sorry...
    Skrajne było 24.02.22.
    Wiadomo z jakiego powodu.
    Teraz jest prawie dwa razy drożej :)
    A ile będzie za kolejnych kilka miesięcy?
    Kto zgadnie? :)

• Re: BAH liderem gieldy Autor: ~Prezes [79.185.55.*]
    Bah Powoli wychodzi na prostą.Najśmieszniejsze jest to ze sprzedawał dużo i przynosił zysk(WSZYSTKIM). i KOMUŚ zechciało się to zepsuć.Cóż jeśli 2022 okaże się tak dobry jak sie zapowiada to 0,55 zł to będzie śpiew przeszłości.Ale do wzrostów to jeszcze długo jeszcze za wysokie obroty.Jak przez miesiąc zejdą do poziomu 20 000 lub mniej to bedzie zielone światło dla wzrostów.tewraz jeszcze okazja do kupna dla lubiących ryzyko i CIERPLIWYCH.
  • Re: BAH liderem gieldy Autor: ~gość [135.125.232.*]
    Nie "komuś zechciało się to zepsuć" tylko ktoś był zmuszony pilnować swego interesu i nie zwracać więcej uwagi na BAH
  • Re: BAH liderem gieldy Autor: ~Ad [89.64.35.*]
    Oczywiście... Dlatego całymi miesiącami wywalał te bezwartościowe akcje. Tutaj najwyraźniej grubas jest wyjątkowo uczciwy i nie podbijał kursu po dobrych informacjach, bo pewnie nie potrafiłby spać, gdyby kogoś wyleszczył :)
  • Re: BAH liderem gieldy Autor: ~Maxmin [79.163.246.*]
    Chyba jednak wszystko dobrze policzyli i prezes dostanie premię od osiągnięcia kursu 1,50 zł .
  • Re: BAH liderem gieldy Autor: ~Trevor [37.187.180.*]
    czyli co dobrze policzyli ?
  • Re: BAH liderem gieldy Autor: ~cynik [51.89.165.*]
    Lsaczątko, weź Pan z łaski swojej nieprzejednanej objaśnij w kilku kowalskich słowach znaczenie tego wskaźnika i co on oznacza w odniesieniu do ceny akcji, bo mam wrażenie po niektórych wpisach, że część towarzystwa nie rozumie...
  • Re: BAH liderem gieldy Autor: ~Lsac [185.153.34.*]
    Dnia 2022-06-27 o godz. 14:13 ~cynik napisał(a):
    > Lsaczątko, weź Pan z łaski swojej nieprzejednanej objaśnij w kilku kowalskich słowach znaczenie tego wskaźnika i co on oznacza w odniesieniu do ceny akcji, bo mam wrażenie po niektórych wpisach, że część towarzystwa nie rozumie...

Ja wolę spojrzeć na więcej wskaźników i bardziej na wskaźniki wynikowe a niektórzy dodatkowo wolą prognozowane. Co do WK - jakie znaczenie tego wskaźnika dla wyceny miała wartość tego wskaźnika dla CDP, ostatnich latach dla JSW itd, itp.? Przy doborze wskaźników istotna jest branża oraz sposób wyceny w sprawozdaniach, dlatego WK bardziej w deweloperce.
    No ale jak już ktoś chce oceniać ta tej podstawie - porozmawiajmy za pół roku... Zobaczymy jak to będzie dla kogoś ważne...
  • Re: BAH liderem gieldy Autor: ~Kowal [31.61.240.*]
    No i znowu...
    Znowu w punkt.
    Całkowicie psując trollom ich narrację ;)))

• Re: BAH liderem gieldy Autor: ~DDr [51.89.164.*]
    Ale pusty bełkot.... jakby mi pracownik przyszedł z czymś takim, to by wyleciał na zbity pysk na bezrobocie w ciągu godziny
  • Re: BAH liderem gieldy Autor: ~Kowal [31.61.240.*]
    Kolejny mędrzec...
    Skąd wy się bierzecie?? :)))
  • Re: BAH liderem gieldy Autor: paaulinka [89.74.53.*]
    Nie dyskutujcie z Kowalem. On przecież od dwóch lat co najmniej Widzi odpał, rodzący się trend i skrajne niedowartościowanie. No i bez liku amatorów jego akcji którzy będąc na usługach grubasa nie podzielają zdania o świetlanej przyszłości która czai się tuż za rogiem. I tylko ten Rynek jakiś taki niezdecydowany, czy rosnąć już dziś, czy dopiero jutro.
  • Re: BAH liderem gieldy Autor: ~Cuma [37.187.180.*]
    Paula ale oni wszyscy to jeden wielki odpał. Kiedyś ktoś tu coś takiego napisał to naskoczył na niego grubiańsko Kowal a później obśmiała cała reszta. Oni widzą tylko to co chcą widzieć. Ich sprawa ale nie potrafią rozmawiać i szanować innych a jest tu ostatnio sporo nie głupich uwag i analitycznie zdecydowanie lepszych od tego całego Lsaca, którego kreują na nie wiadomo kogo. Real bardzo inteligentnie zapodał temat dyskusji wartością wskaźnika c/wk i każdy normalny człowiek wie o co chodzi. Normalny....., tylko nie ta ekipa. Zresztą skoro spodziewają sie, że kieeeeeeedyś, kieeeeedyś tak bardzo wzrośnie, to po co o tym wszem i wobec gadać ? Trzeba cicho siedzieć. Ja, jeżeli gdzieś mam przeczucie zrobienia biznesu, to siedzę cicho jak mysz pod miotłą i słowem się nie wysypię a oni paplają i opluwaja wszystkie innych
  • Re: BAH liderem gieldy Autor: ~typek [51.89.165.*]
    analiza wielkości Holla w Assie ...... co za cudak XD
  • Re: BAH liderem gieldy Autor: ~Wojtas [51.195.235.*]
    Indid, bo taki to Assowy z niego analityk LOL
  • Re: BAH liderem gieldy Autor: ~Kowal [31.61.251.*]
    No tak, znowu te same zdarte banialuki...
    Że tu same głupki, że oderwani od rzeczywistości, że Kowal na nich pluje, że Lsac się nie zna.
    A znajdźcie synkowie chociaż jeden mój faktycznie obelżywy wpis...
    Znajdźcie chociaż jeden niefachowy Lsaca...

Za to wasze stanowią bardzo interesujący socjologicznie chórek ;)))
    Jeżeli jesteście tu po to, żeby robić krecią robotę z myślą o ponownym zjeździe na 30gr to okej.
    To rozumiem - macie swój cel strategiczny i staracie się go realizować.
    Wszelkimi sposobami, zarzutami, inwektywami...
    Tyle tylko, że to już daremny trud :)

Nie kupicie już po 30gr, ani po 40, ani po 50 chyba też - nawet jeśli kurs zostanie jeszcze uwalony, to i tak bez obrotów...
    Jeszcze kilka miesięcy temu to wasze całe szczekanie mogło mieć jakiś sens.
    Wtedy było sporo poważnych znaków zapytania.
    Dzisiaj nasza wiedza jest bogatsza o kilka raportów i informacji.
    Więc chociaż spóła ma jeszcze sporo do odrobienia, nikt przy zdrowych zmysłach nie odda swoich akcji.

Taka prawda synkowie ;)))

• Re: BAH liderem gieldy Autor: ~jorgus [92.38.149.*]
    Może dla Was wpisy Lsaca są merytoryczne ale uwierz, dla kogoś kto się zna są bardzo, bardzo, bardzo mierne. Ktoś napisał, że to pusty bełkot i bardzo trafnie to określił. A Ty Kowal ciągle hejtujesz i opluwasz każdego. Osoby, które mają coś ciekawego do powiedzenia i z chęcią by się z nimi podyskutowało nawet nie mają już ochoty się odzywać. Zanim odpowie ktoś sensowy Kowal i spółka wyrywają z hejtem.
  • Re: BAH liderem gieldy Autor: ~Lsac [185.153.34.*]
    Sorry, ale jeśli ktoś liczy na pełniejszą analizę inwestycyjną - nie będzie takiej tu szukać na forum.
    Nie mam na to czasu, ale jak ktoś mnie dopytywał - starałem się coś krótko i grzecznie odpisać, jak ja to widzę i tyle.
    Tak czy inaczej każdy ma swój rozum, strategię i chyba każdy sensowny inwestujący sam sobie wyciągnie z tego co chce.
    Na razie trzeba sobie zapomnieć o tych akcjach np. do września albo listopada (jak będzie powtarzalność wyników, to będzie dobrze, jak nie zaczniemy się martwić), bo nie liczę na zmianę w polityce informacyjnej spółki... Zostaną tylko comiesięczne dane Samar, gdzie około 20% to sprzedaż salonów BAH...
    Miłych wakacji!
  • Re: BAH liderem gieldy Autor: ~Kowal [31.61.247.*]
    Sam jesteś mierny kolego, bo powtarzasz w kółko swoją mantrę jak kataryna...
    Lsac nie ma żadnego obowiązku wypisywać tutaj analitycznych elaboratów.
    Natomiast wszystko co publikuje ma sens i pokrycie w faktach.

A co do mnie - naprawdę nie wiesz synku co to opluwanie...
    Więc nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz ;)))
[x]
BAHOLDING -6,43% 0,10 2023-10-03 15:01:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.