A ludzie siedzieli w domach...A tu sezon się zaczął i Enter lata na 120% także pomyslcie zanim oddacie tanie akcje,bo na to własnie czekają grubasy i robią sobie cenne pod wejscie na Longa !!!
kurde codziennie taniej i obrót niezły dzisiaj już 12,800 akcji, a to co się dzieje to na wystraszenie leszcza ale ja spokojnie dobieram i śmieję się bo jestem milion procent pewien że do roku minimum 100% zarobię i niech jadą jak w 2020 r. na 15 zł to wezmę kredyt pod dom i wejdę tutaj za wszystko
Dług jest nie większy niż w tamtym roku... Poza tym duża część tego długu to pożyczka na preferencyjnych warunkach, czyli częściowo będzie umozona. A zysk za q1 i q2 będzie zacny. Tu się odwala ustawka i tyle.
Na całej giełdzie duży kapitał rysuje sobie wykresy...Ja cały czas dobieram i jestem pewny zarobku !!! Kiedy kupować jak nie teraz...Drugiego takiego kryzysu,wojny i tak wysokiej inflacji oraz kumulacji negatywnych wydarzeń może już nie być za naszego życia...Dla mnie to okazja życia na zarobek życia...Wszystkie pieniądze moje i żony pakuje teraz w giełde i zostało jeszcze 300tys do zainwestowania,500 tys już mam w akcjach także za 5 lat licze na zysk 100% co da mi 1.6mln !!!
Mietek, to zazdroszczę. Ja obecnie sprzedałem jedną spółkę i zastanawiam się, aby powoli zamknąć pozostałe pozycje bo chcę szybciej spłacić kredyt gotówkowy, który musiałem zabrać, a przecież jeszcze hipoteka rośnie.
Dobrze, że brałem tylko 50% zdolności i rata kredytu jeszcze mnie nie przygniata. Niemniej pewnie więcej ludzi właśnie zamyka pozycje ze stratą, aby uwolnić się od banków.
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Klienci-Itaki-utkneli-w-kurortach-Biuro-odwolalo-loty-8363662.html?fbclid=IwAR2fdMI7nkee5vjeQMD-x78eZWYTUcNdjv5IPj-z2UvY2ImYV7_wRD4Ndc4 Oby to nie o entera chodziło
"Jednocześnie informujemy, że 90% naszych zaplanowanych przelotów nie jest dotknięta skutkami okoliczności jak powyżej, co nie wyklucza jednak pewnych zmian operacyjnych. Są to przeloty realizowane przez PLL LOT, Enter Air"
Okazja tak to widzę i zwiększam cały czas pozycje...Są turbulencje teraz na akcjach,ale to dobry moment żeby zbierać papier bo ruszyć może w każdym momencie,a jak spadnie to się dobierze :)