nie ośmieszajcie się:) kolo działa na szkodę spółki, no cyrk:) wy miejcie pretensje do spółki że są nieudacznikami a nie do zwykłego gościa z forum, że spada bo oni sypią akcjami i to prawie non stop od 1 zł a oni mają pretensje do kolo:) buahahahaha do spółki piszcie i dzwoncie i pytajcie czemu się wzieli za giełdę zamiast krowy pasać:) buahahaha
ale po co ja mam dzwonić do spółki jak ja ich olewam to raz a dwa i tak nie uwierze w żadne ich słowo przecież:) mogą mówić co chcą a kurs wali na pysk, co ty chcesz od nich usłyszeć, naprawdę jesteście tak naiwni to i macie straty, prosta sprawa on zadzwonił do spółki, nasłuchał sie i teraz spokojnie patrzy jak kurs mu wali na pysk bo mu cos w spółce powiedzieli, no brawo jasiu:)
ewidentnie tak, przykre ale prawdziwe to tak jakby mieli pretensje do gościa który złapał złodzieja że złodziej im ukradł torebkę ale od strat jak widać w głowach się pomieszało, szkoda ludzi ale jak trochę są sami sobie winni, jak śmieć w jedna sesje spada z podwójnych górnych na podwójne dolne to naprawdę trzeba być co najmniej delikatnie mówiąc naiwnym żeby takiego śmiecia kupować