Moim zdaniem niczym się nie będzie róznił od tych ostatnich 8 czatów... wodolejstwo, bajdy, komizm, i nie odpowiadanie na kluczowe pytania które zresztą nie będą dopuszczone przez pudla, tak jak zablokowane komentarze na facebook... dla śmieszności zapytałbym go, skoro wchodzi w gamdev to co z "fotowoltaniką" i listami intencyjnymi hahahaha aby go skompromitać... albo jeszce dodałbym pytanie czy planuje się w najbliższym czasie zes... rać z akcji... hihihihihi...
Ja nie mowie, ze mi cos ukradl pomimo tego, ze stracilem tu pieniadze.
Mowia tylko, ze sa oszustami bo klamia na czatach, publikacjach espi dotyczace chinczykow, koreanczykow, holendrow i jeszcze pewnie inne nacje mialy z nimi listy intencyjne hahaha Invention drugi kierul klamie co do sprzedazy, na czacie miala byc do konxa 2021 r, pozniej w 1 kwartale, na przelomie 1/2 miala byc umowa z Netrix i jej dalsze efekty ...i tak dajel...umowy z cutera, croma, testy ba covid, chinski stoper itd...
To wg ciebie jest oszukuwanie akcjonariuszy czy nie jest ?
Z chińskim stoperem to prawda ale też świadomi są tej kompromitacji, bo nie da się ukryć, że to była kompromitacja ale to juz prehistoria i firma super się rozwineła od tamtego czasu.
Faktycznie rozbawił mnie. Gołym okiem widać brak kompetencji i przygotowania. Sposób wypowiadania się i nie umiejętność przekazywania informacji, jąkanie się to brak pewności i obawa że wypowiadane kłamstwa wyjdą na jaw. Z perspektywy czasu jest to wyraźnie widoczne. Brawo Panie Stew i dobra robota. Tak się demaskuje oszustwa. Chętnie bym obejrzał jego poprzednie wystąpienia. Jestem pewny że były równie śmieszne. Pozdrawiam.