• Piszcie co chcecie, mądry zobaczy na kurs i zobaczy wspaniałość spółki;) Autor: ~Ponton [89.72.29.*]
    tyle w temacie
  • uwaga:) Autor: ~Ponton [89.72.29.*]
    dzięki Ci Panie, że wywaliłem śmiecia po 3,8-4zł, tracąc więcej czasu niż pieniędzy:)
  • Re: uwaga:) Autor: ~Qbq [79.163.174.*]
    Patrzę na kurs i:
    1. Srednioterminowo widze trend spadkowy
    2. Długoterminowo widze trend mocno wzrostowy
    3. Krótkoterminowo widze grę na zniechęcenie (grana przez dużego - dużych) z tendencja do wzrostowego po dokonaniu przetasowań, zrzucen, wykupien SL itd

Ciesz się ze sprzedales, do akcji trzeba dorosnąć. A codzienne biadolenie yntelygentow gow tzn cepo … No z tego ja mam bekę :)
  • Re: uwaga:) Autor: ~Mecenas [5.173.104.*]
    Obiecuję Ci, że moja kancelaria prawna, w porozumieniu z Działem Prawnym Compremum skutecznie doprowadzi Cię do sądu za notoryczne podawanie nieprawdziwych danych dotyczących spółki, zwłaszcza na temat jej rzekomego bankructwa. Pisz dalej swoje bzdury, pamiętając jednak o odpowiedzialności karnej. Wszystkie wpisy są regularnie monitorowane, a mam skuteczne doświadczenie w ściganiu takich chłoptasiów od lat i robię to dla idei, bo zwyczajnie stać mnie na to. Technicznie możesz sobie pogrywać jak chcesz papierem, to Twoje ryzyko, ale pisanie kłamstw na temat porządnej spółki, wbrew zawartości jej raportów to już gruba sprawa. Nie wchodzę z takimi jak Ty w polemikę, bo to strata czasu, ale od czasu do czasu tu zaglądam i Twoja wyjątkowa aktywność na szkodę spółki i potencjalnych Inwestorów jest odrażająca. Zapewniam Cię jednak, że nie bezkarna !!! Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.
  • Re: uwaga:) Autor: ~Qbq [87.205.93.*]
    Ponton
    Pan Mecenas do Ciebie coś napisał chyba i do Twego kolegi
  • Re: uwaga:) Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Dnia 2022-06-21 o godz. 10:16 ~Qbq napisał(a):
    > Ponton
    > Pan Mecenas do Ciebie coś napisał chyba i do Twego kolegi

Qbq oni to maja gdzieś... nadal będą pisać wszystko by zrobić jakieś kółko, choć nieraz im tu pisaliśmy, wiedzą że igrają z ogniem i ktoś się może dobrać im do .... ale .. ich interesuje tylko jak ograć ludzi na kolejnym kółku.

• Re: uwaga:) Autor: ~Ponton [82.146.236.*]
    I pisałem nikt mi za to nie płaci, i nie robię kolek
    Już więcej nic tu nie napisze, bo nie chce mieć kłopotów z sądem, Żegnam was
    I życzę jak najlepiej
    Za wyrażanie swoich przypuszczeń i rozważań mam iść do sądu, za to że piszę że coś nie gra, że trend spadkowy, że sypia, żeby się modlić żeby spółka nie zbankrutowała, że kurs leci z 5.4 na 2.6 i nie ma odbicia, bo wg mnie ktoś sypie, za to do sądu? Że ktoś ma sobie wykres zobaczyc i wszystko widać, ehhhh że kontraktów brak, że mam obawy o rentowność, tak jak zawsze jak dobrze to dobrze, ale jak źle końca nie widać to się zaczyna nagan anie na sąd, ehhhhh
    Dnia 2022-06-21 o godz. 10:47 ~Ponton napisał(a):
    > Za wyrażanie swoich przypuszczeń i rozważań mam iść do sądu, za to że piszę że coś nie gra, że trend spadkowy, że sypia, żeby się modlić żeby spółka nie zbankrutowała, że kurs leci z 5.4 na 2.6 i nie ma odbicia, bo wg mnie ktoś sypie, za to do sądu? Że ktoś ma sobie wykres zobaczyc i wszystko widać, ehhhh że kontraktów brak, że mam obawy o rentowność, tak jak zawsze jak dobrze to dobrze, ale jak źle końca nie widać to się zaczyna nagan anie na sąd, ehhhhh

Ponton wyraź jeszcze raz te swoje przypuszczenia że Trup w szafie ze bankructwo itd itp... nic się nie przejmuj.
    A potem zróbcie razem z CE to za co was tu podziwiają !!

https://www.bankier.pl/forum/temat_widze-ze-ce-rozpiera-tu-duma-jeszcze-raz-gratulacje,54640111.html 

O trupie tez możesz jeszcze napisać parę razy nie wstydź się tego co powiedziałeś haha:

https://www.bankier.pl/forum/temat_mam-pytanie-medyczne,54871777.html 
  • ce o pozbudzie Autor: ~ce [159.205.216.*]
    Dnia 2022-06-21 o godz. 11:09 ~Kr napisał(a):
    > Dnia 2022-06-21 o godz. 10:47 ~Ponton napisał(a):
    > > Za wyrażanie swoich przypuszczeń i rozważań mam iść do sądu, za to że piszę że coś nie gra, że trend spadkowy, że sypia, żeby się modlić żeby spółka nie zbankrutowała, że kurs leci z 5.4 na 2.6 i nie ma odbicia, bo wg mnie ktoś sypie, za to do sądu? Że ktoś ma sobie wykres zobaczyc i wszystko widać, ehhhh że kontraktów brak, że mam obawy o rentowność, tak jak zawsze jak dobrze to dobrze, ale jak źle końca nie widać to się zaczyna nagan anie na sąd, ehhhhh
    >
    > Ponton wyraź jeszcze raz te swoje przypuszczenia że Trup w szafie ze bankructwo itd itp... nic się nie przejmuj.
    > A potem zróbcie razem z CE to za co was tu podziwiają !!
    >
    >https://www.bankier.pl/forum/temat_widze-ze-ce-rozpiera-tu-duma-jeszcze-raz-gratulacje,54640111.html
    >
    > O trupie tez możesz jeszcze napisać parę razy nie wstydź się tego co powiedziałeś haha:
    >
    >https://www.bankier.pl/forum/temat_mam-pytanie-medyczne,54871777.html

dodam swoje wypociny

Do naganiaczy co 10zł miało w/g nich byc w 2021r.
    a sami sprzedawali opd września aklcje w 2021t po 5,48zł w dół.
    co jeden naganiacz potem opgłosiłże sprzedał akcje po ponad 5 zł(5,1-5.18zł)nuiejaki G921(czy cóś takiego).
    reszta do wiosny 2022r naganiałęż że je3st super pozbud że już dołek i że dokupują akcje, po 4 zł po 3 zł po 2,70zł .
    a Jak kurs 12 maja 2022r osiągnął dno to zamilkli i już nie naganiali że to super spóóka i trza ją kupować ot takie prymitywne naganiacze od 5,48zł do 2,70 zł na kupno jak było drogo od IX 21r do IV 2022r.
    Poniżej śa moje naganiania ale na wzrosty i że trzeba kupowac oraz akumulowac akcje pozbudu jak kurs zszedł poniżej 2,5zł od 12 maja 2022r do 23 maja 2022r

1.Zobacz wątki dotyczące COMPREMUM SA
    Zobacz profil COMPREMUM SA
    Autor: ~ce [159.205.216.*] 2022-05-23 15:17Opublikowano przy kursie:  2,50 zł , zmiana od tamtej pory: 18,24%
    TRZEBA KASĘ GROMADZIĆ BO Z TYDZIEŃ KUPUJEMY pkc

https://www.bankier.pl/forum/temat_trzeba-kase-gromadzic-bo-z-tydzien-kupujemy-pkc,54756517.html

2.Zobacz wątki dotyczące COMPREMUM SA
    Autor: ~ce [159.205.216.*] 2022-05-13 09:40Opublikowano przy kursie:  2,41 zł , zmiana od tamtej pory: 22,41%
    przyznaje się bez bicia kupoiłem od was tego śmiecia co by wam dogodzićZgłoś do moderatora
    a nich będzie moja starta

https://www.bankier.pl/forum/temat_przyznaje-sie-bez-bicia-kupoilem-od-was-tego-smiecia-co-by-wam-dogodzic,54595677.html

3.Zobacz wątki dotyczące COMPREMUM SA
    Autor: ~ce [159.205.216.*] 2022-05-19 10:45Opublikowano przy kursie:  2,41 zł , zmiana od tamtej pory: 22,66%
    teraz tylko akumulowac akcje zwłaszcza 2 zł mnie interesujeZgłoś do moderatora
    mamy kilka dni na skup akcji bo po wynikach jedziemy w góry

https://www.bankier.pl/forum/temat_teraz-tylko-akumulowac-akcje-zwlaszcza-2-zl-mnie-interesuje,54698453.html

4.Zobacz wątki dotyczące COMPREMUM SA
    Autor: ~ce [213.238.127.*] 2022-05-11 11:08Opublikowano przy kursie:  2,40 zł , zmiana od tamtej pory: 22,92%
    juz za parą dni za dni parę -------------------wezmę taczki swe i ogarekZgłoś do moderatora
    będe brał taczkami to co dadzą. a raporcik bedzie śmierdział że aż milo.
    hejjjjjjjjj

https://www.bankier.pl/forum/temat_juz-za-para-dni-za-dni-pare-wezme-taczki-swe-i-ogarek,54554617.html
  • Re: ce o pozbudzie Autor: ~Qbq [87.205.93.*]
    A kogo te pierdoły pisane przez CePo interesują?
    Mnie to lotto
    A Mecenas niech Was gania - będziecie mieć trochę adrenalinki skoro Wam jej na COMPR brakuje ;)
  • doktryna nojmana Autor: ~ce [159.205.216.*]
    kiedy was pogonią?
    nojman was narazie kryje
  • Re: ce o pozbudzie Autor: ~ce [159.205.216.*]
    kiedy was pogonią?
    nojman was narazie kryje
  • Re: uwaga:) Autor: ~Mecenas [5.173.104.*]
    Widzę, że strach Cię obleciał. I słusznie, bo złamałeś prawo narażając innych na szkodę i spółkę na spadek kapitalizacji. Zapewniam Cię, że są twarde dowody na działanie z Twej strony na szkodę spółki. Powtarzam, technicznie sobie możesz grać jak chcesz, pod warunkiem że masz papier, ale pisanie insynuacji i kłamstw o rzekomym bankructwie spółki to przestępstwo. A robiłeś to nagminnie i wszystko zostało zarchiwizowane i przekazane do dalszego etapu postępowania. Niech Twoje zachowanie będzie przestrogą dla innych błaznów.
  • Re: uwaga:) Autor: ~Ponton [89.72.29.*]
    Mecenas , to pokaz gdzie napisałem, że spółka ,, zbankrutowała i mam na to dowody,, i dokonałem zakupu na podstawie tych informacji.
    Jeśli faktycznie to zrobiłeś to nie tylko Ty jesteś prawnikiem . Moim prawnicy będę rozmawiać z Twoimi.

• Re: uwaga:) Autor: ~Ponton [89.72.29.*]
    Ale nie chcę się wikłać w spory sądowe.
    Mecenas dałeś do myślenia.
    Obiecuję poprawę, więc jak możesz odkręcić sprawę to nie idźmy dalej w tym kierunku , a ja obiecuję poprawę.
    Uczciwie napisałem, z chęcią poprawy.
  • Re: uwaga:) Autor: ~Qbq [79.163.174.*]
    Prawie się posikałem ze śmiechu :)
    Ponton się kaja …
    Dnia 2022-06-21 o godz. 22:48 ~Qbq napisał(a):
    > Prawie się posikałem ze śmiechu :)
    > > Ponton się kaja …

hmm to raczej niemożliwe :)
[x]
COMPREMUM 1,65% 0,86 2025-11-07 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »