• Niezlą mam beke z żebraków :) Autor: ~oze [31.61.244.*]
    Czytam jak się pocicie zeby skupic ponizej nominału tyle ze nikt nie jest na tyle glupi zeby w tej cenie sprzedawac :)
    Bylo nie wywalać ponizej zlotówki gląby :)

Czekamy na pierwsze przychody z elementów konstrukcyjnych do PV wyprodukowanych na nowej linii która juz działa !
  • Re: Niezlą mam beke z żebraków :) Autor: ~DonStanislao [79.186.223.*]
    wiara w urojenia prędzej czy później kończy się w psychiatryku
  • Re: Niezlą mam beke z żebraków :) Autor: ~usmiany [83.26.157.*]
    Dnia 2022-06-20 o godz. 01:17 ~oze napisał(a):
    > Czytam jak się pocicie zeby skupic ponizej nominału tyle ze nikt nie jest na tyle glupi zeby w tej cenie sprzedawac :)
    > Bylo nie wywalać ponizej zlotówki gląby :)
    >
    > Czekamy na pierwsze przychody z elementów konstrukcyjnych do PV wyprodukowanych na nowej linii która juz działa !

vincent masz taką bekę że baranim głosem wyjesz z haka, Dzień w dzień tutaj żebrzesz o to by jacyś naiwniacy kupili te akcje żeby uciec z haka. Ale tutaj się nic nie zmieni tutaj jest już posprzątane dawno. Ile to już było bajek na spółeczkach tej spółdzielni które miały nagle odwrócić los notowań. A to o dotacjach na 100 mln, a to o inwestorach z Texasu a to o licencjach na handel energią a to wielkich funduszach bijących się o akcje tych trupów a to o Mormonach w akcjonariacie etc etc etc. Vincent żadne prymitywne ramki na panele nie odmienią tutaj sytuacji bo jak? Kupiłeś badziew teraz próbujesz innych na ten badziew nabrać. Ty już wisiesz na haku i z niego nie zejdziesz tylko przy tym upale twoje truchło coraz mocniej śmierdzi.
  • Re: Niezlą mam beke z żebraków :) Autor: ~lol [37.248.210.*]
    Ale mam bekę z tego żebraka oze.
  • Re: Niezlą mam beke z żebraków :) Autor: ~oze [37.248.215.*]
    Kto wam dalny spadziowe pisał, że tu będą jakieś przychody z linii do konstrukcji PV? No kto się pytam? Nazwiska!

Tak samo nikt nigdy nie pisał o żadnym konsorcjum do rozminowywania.
  • Re: Niezlą mam beke z żebraków :) Autor: ~alejaja [185.221.81.*]
    Dnia 2024-02-29 o godz. 14:32 ~oze napisał(a):
    > Kto wam dalny spadziowe pisał, że tu będą jakieś przychody z linii do konstrukcji PV? No kto się pytam? Nazwiska!
    > >
    > > Tak samo nikt nigdy nie pisał o żadnym konsorcjum do rozminowywania.

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-komedia,57967891.html

https://www.bankier.pl/forum/temat_espi-uruchomienie-linii-technologicznej-do-produkcji-elementow-do-pv,57993251.html

Dnia 2022-06-20 o godz. 01:17 ~oze napisał(a):
    > Czytam jak się pocicie zeby skupic ponizej nominału tyle ze nikt nie jest na tyle glupi zeby w tej cenie sprzedawac :)
    > Bylo nie wywalać ponizej zlotówki gląby :)
    >
    > Czekamy na pierwsze przychody z elementów konstrukcyjnych do PV wyprodukowanych na nowej linii która juz działa !

Dnia 2022-11-14 o godz. 17:39 ~oze napisał(a):
    > "Spółka zależna Techno Energy rozpoczęła instalację linii do produkcji elementów konstrukcyjnych farm fotowoltaicznych. Oddanie linii do produkcji masowej nastąpi w listopadzie br. Analizując ogólną sytuacje na rynku oraz potrzeby rynkowe widzimy duże możliwości w pozyskaniu dodatkowego źródła przychodów. "
    >
    > PIĘKNE INFO :)

https://www.bankier.pl/forum/temat_linia-produkcyjna-elementow-konstrukcyjnych-do-pv,57654681.html

• Re: Niezlą mam beke z żebraków :) Autor: ~DonS [193.108.117.*]
    Dalej masz bekę? Z czego większą z zajęcia konta maklerskiego PGFu czy z tych 'wzrostów' po zwrocie?

[x]
OZECAPITAL 0,87% 0,46 2025-10-24 15:48:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.