Bardzo współczuje wszystkim, którzy jeszcze nie sprzedali akcji ten firmy....
Pan Matul jest bankrutem, firma cały czas jedzie na stratach - a Cieszewski był jedyną osobą z kapitałem. Więc jeśli liczyliście na wykup akcji przez kogoś dużego to sie przeliczyliście. Koniec roku będzie oficjalnym początkiem końca tej firmy.
Ja współczuję Tobie. I życzę Ci i sobie żebyśmy byli takimi bankrutami jak Pan Matul. Madrujesz się obrażasz piszesz z kilku IP a g.... wiesz. All IN GAMES, THIRSTY SKELETONS, VR FACTORY, SKILLMMERSION połącz sobie kropki może coś zajarzysz. Ja współczuję też tym co nie mają akcji sam jeszcze dobiorę i cierpliwie poczekam. A Ty się zamknij w końcu i przestań srać tu bo mnie drażnisz i zmuszasz do pisania
Akcje beda warte kilka razy wiecej?! Matul i January wyraznie dali do zrozumienia "AKCJE WARTE MAX 7gr", a wy co? Twierdzicie ze poszybuje do nieba i jeszcze wyzej... "Jak pluja w twarz to mowcie, ze deszcz pada" gratulacje.
Ciszewski po coś sobie zostawił 3mln akcji. Ja nie chcę się tu kłócić. Weź pomyśl trochę sprawdź sobie powiązania. Ciszewski ma też 25% akcji all in games
Nie lubię się udzielać na forach ale no nic mnie nie drażni ostatnio jak ta jełopa. Pisze z kilku IP o onrey itp z konta xxx próbuje być mądry a gówno wie.