• Od dziś nie mają już lokat na 7 %, mimo że miały być do 30 czerwca :(( Autor: ~OSZUKANY [156.17.187.*]
    Jeszcze wczoraj do końca dnia można było taką lokatę założyć, jeśli mozliwy był przelew, ale np. ja dopiero dziś mogłem przelać kasę do BOS, a lokaty od dziś już nie ma :(((
    Nieładnie. Tak się nie robi.
    Skoro wszędzie piszą, że lokata jest możliwa do założenia do końca czerwca, to powinni dotrzymywać słowa... :P
  • Od dziś nie mają już lokat na 7 %, mimo że miały być do 30 czerwca :(( Autor: ~OSZUKANY [156.17.187.*]
    I nawet zalogować się na konto w BOŚ nie mogę, bo od wczoraj mają chyba jakaś awarię - jest więcej takich odciętych od swoich pieniędzy - żenada :(((
  • Re: Od dziś nie mają już lokat na 7 %, Autor: ~mako [89.64.126.*]
    Przestań się mazać.....
  • Re: Od dziś nie mają już lokat na 7 %, Autor: ~KTosia [188.147.97.*]
    Mati nie chce konkurencji dla oligow
  • Re: Od dziś nie mają już lokat na 7 %, Autor: ~xyzu [79.186.185.*]
    Za dużą gotówki na rynku.
    ------------------------------------------
    Bank nie przewidział takiego szturmu klientów. 7 procent na lokacie szybko zniknęło

Na początku czerwca Bank Ochrony Środowiska poszedł na całość i zaoferował klientom 7 proc. na lokacie. Przebił tym samym konkurencję. Promocja nie trwała jednak długo. Po dwóch tygodniach oferta się zakończyła. Bank przyznaje, że liczba wniosków klientów przerosła najśmielsze oczekiwania i trudno było je wszystkie obsłużyć.

Więcej wp.pl
  • Re: Od dziś nie mają już lokat na 7 %, Autor: ~MAZUR [79.185.179.*]
    Na początku czerwca Bank Ochrony Środowiska poszedł na całość i zaoferował klientom 7 proc. na lokacie. Przebił tym samym konkurencję. Promocja nie trwała jednak długo. Po dwóch tygodniach oferta się zakończyła. Bank przyznaje, że liczba wniosków klientów przerosła najśmielsze oczekiwania i trudno było je wszystkie obsłużyć.

JA NA MIEJSCU PREZESA ZACIERAŁ BYM RECE, INFLACJA WYNOSI 13,5% W SKALI ROKU, A PREZES DAJE ODSETKI 7% NA MIESIĄC? A PO NASTĘPNYM MIESIĄCU ODSETKI BĘDĄ 3%. ZNOWU BOŚ NAŁAPAŁ "GENIUSZY EKONOMICZNYCH". 7% ZA JEDEN MIESIĄC W ROKU, A 11 MIESIĘCY PO 3%. ALE JAJA KTO DAWAŁ TE LOKART TO GŁĄB.

• Re: Od dziś nie mają już lokat na 7 %, Autor: ~muzgMasz [192.166.203.*]
    dzięki temu akcjonariusze bądą zadowoleni! Czego nie rozumiesz? dobbrze robią!
  • Re: Od dziś nie mają już lokat na 7 %, Autor: ~MAZUR [79.185.170.*]
    Dnia 2022-06-21 o godz. 09:10 ~muzgMasz napisał(a):
    > dzięki temu akcjonariusze bądą zadowoleni! Czego nie rozumiesz? dobbrze robią!

A PAMIĘTASZ JAK W FILMIE "MIŚ" BAREI PRZYCHODZI DO PREZESA KLUBU TĘCZA PREZES Z FILMU, I PRZYNOSI PARÓWECZKI, KTÓRE ZGRAŃDZIŁ Z PLANU FILMOWEGO? TO CO ZROBIŁ PREZES KLUBU TĘCZA, JAK WYCHODZIŁ BY NABRAĆ WODY I UGOTOWAĆ TE PARÓWECZKI? JUŻ BYŁ W DRZWIACH I JAK PREZES Z FILMU MIAŁ ZOSTAC SAM W POKOJU, WRUCIŁ I WYCIĄGNĄ ZE SWEJ KIESZENI W MARYNARCE PORTFEL, BY MU NIE ZGRAŃDZIŁ. COŚ W TYCH TEMATACH JAKOŚ PODOBNIE JAK W BOŚ?
  • Re: Od dziś nie mają już lokat na 7 %, Autor: ~anowy [213.134.168.*]
    Wyszli z lokat bo uplasują zielone obligacje na znaczne kwoty, które są dużo tańsze dla banku, dzięki nim dadzą więcej dobrych kredytów, na których więcej zarobią, było info: https://www.bankier.pl/wiadomosc/BOS-SA-Podjecie-decyzji-o-organizacji-Programu-emisji-instrumentow-dluznych-8356874.html
  • Re: Od dziś nie mają już lokat na 7 %, Autor: ~ciekawski [79.186.185.*]
    Kolego Mazur, czy już dobrałeś zaplanowany limit ?
  • Re: Od dziś nie mają już lokat na 7 %, Autor: ~MAZUR [79.185.158.*]
    Dnia 2022-06-21 o godz. 23:21 ~ciekawski napisał(a):
    > Kolego Mazur, czy już dobrałeś zaplanowany limit ?

A MNIE W GS UCZYLI "NIE RYZYKUJ" POCIĄG SAM SPÓŁKE, JAK CHCESZ JĄ KUPOWAĆ, WCZESNIEJ WYKUPIMY, A POTEM POCIĄG NA SZCZYTY. TYLKO TY WIESZ DO KIEDY POCIĄGNIESZ, TO SAM WIESZ KIEDY CZĘŚĆ ODSPRZEDAĆ, BO MUSI SKOREKTOWAĆ, GDYŻ DO NIEBA NIE PUJDZIE. A JAK TO WSZYSTKO WIESZ, TO KUPUJ I PEWNY ZYSK. TAK GS ZWRACAŁ SIĘ DO SPECJALISTÓW Z WYSOKIEJ TECHNOLOGII ANALITYKÓW KTÓRYCH POWSTAWIAŁ NA GPW W 1994 ROKU. A USTAWIAŁ TYCH Z PZL CO GO ROZPIEPRZYŁ BALCEROWICZ. MNIE GS WYSTAWIŁ ŻE WARTO. GDYŻ BYŁEM ANALITYKIEM WYSOKICH TECHNOLOGII ENERGII. TAK Z BPH S.A. ZROBIŁO SIĘ Z 55 ZŁ NA 1370 ZŁ. A JAK ODSZEDŁEM BO COŚ KOMUŚ NIE PASOWAŁO, A ZOSTALI SAMI WYSTĘPUJĄCY W TVP "GENIUSZE EKONOMICZNI", TO Z 1370 ZETA SPADŁ NA 25 ZETA I BANKRUT. BO ZARABIAĆ NA GPW TO TRZEBA UMIEĆ, A JAK TY GRASZ W RULETKĘ NA GPW PANIE ciekawski, TO ŻYCZĘ SZCZĘŚCIA.
  • Re: Od dziś nie mają już lokat na 7 %, Autor: ~ciekawski [79.186.185.*]
    Dzięki za poradę. Najważniejsze, że kolega kręci się koło Bos-ia.

• Re: prognozy w górę, wyniki w kosmos Autor: ~Try [5.173.141.*]
    To nie będzie sukces postępowania naprawczego to będą wyniki sięgające połowy obecnej kapitalizacji. Tak glapa uratował banki:-)
[x]
BOS 0,00% 11,28 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.