Dnia 2022-06-12 o godz. 01:32 ~Arni napisał(a): > Łapka w górę, że tak a łapka w dół, że tak.
Przeczytałeś clownie co napisałeś?Chodu mnie do piaskownicy a nie tu smrodzić między dorosłymi...I nie tykaj ludzi którym nie dorosłeś żeby biegać po piwo.
Kto tu podbija wątek z moim nickiem w tytule?Czy to zaproszenie do dyskusji? Ale o czym tu dyskutować? O padlinie która zamienia się w nawóz idzie na 10 groszy? Dlatego prawie nic już tu nie piszę może tylko tyle żeby zachęcić do kupna Jastrzębskiej po promocji. Ale o sofcie? Absolutnie nic. Wielki szum był wokół spółki która miała mieć jakieś rokowania ale widać że zgodnie z tym co pokazuje kurs jest coraz gorzej i niżej... Odór beznadziei i powolnego konania unosi się nad papierem ale i również nad tym forum. Komu by się chciało jakiejś aktywności no chyba że został tu powieszony.To nieszczęśnicy.Ale czy pisanie coś tu zmieni? W/g mnie te osoby mają tylko dwa wyjścia : wisieć w milczeniu pogodzeni ze swoim losem albo sprzedać i kupić promocyjnie Jastrzębską. Przecież to było oczywiste że tam gruby wykorzysta chwilową sytuację.Chwilową, bo nie sądzę żeby to trwało dłużej niż 3 miesiące. Pokaże się nowy wynik i wszystko będzie jasne, choć myślę że nie trudno go przewidzieć i kurs pokażę to dużo wcześniej.
Tego śmiecia do ostatniego udziału się pozbyłem, nie ma śladu na koncie że takie coś miałem.Wszystko poszło 0,8 o czym pisałem 127 razy. Jastrzębska? a i owszem potężne wolumeny. Ale wszystkiego się pozbyłem 51,5 , jak pisałem, i załadowałem wszystko 41,5 i to była bardzo dobra cena zakupu.Te kopanie tam jakieś dziury w denku było wyłącznie nieudolnym straszakiem. Jeśli ktoś twierdzi że Jastrzębska jest bankrutem to albo nie zna podstaw giełdy albo ma złe intencje dążąc do ubrania ludzi w bezwartościowe spółki które tylko udają dobre perspektywy. Potem z dołują ile tam i będą czekać na papier który sprzedali tutaj (~0,27).
Nie widzę tu żadnego tęczowego w posesyjnym amoku... Zresztą, z tego co wiem, Stew nie jest w ogóle tęczowy - coś o tym wiem bo znam go 3,5 roku z tego forum.
A co tu na padlinie słychać? Tak myślałem... nic! A Jastrzębską zbierają.Na ELQ widzieli co się działo? Medicalg też rusza po korekcie. A co u genialnego inaczej, znikającego pudla? Pojawił się już? Czy może organy ścigania już go przejęły? Dwaj żałośni bracia bankruci zaszyli się razem czy tylko pudel? Obaj nie potrafią wygenerować żadnego zysku ani wyprodukować i sprzedać niczego co potrzebowałby ktokolwiek. Tylko dotacje i kasa z emisji. Paskudnie tu cuchnie tym powolnym konaniem... Mamusia pewnie niepocieszona, chyba tatuś złe geny przekazał.
Za moje w znikomym stopniu. Wpadłem żeby spytać czy tu patrzycie co się na Jastrzębskiej dzieje? Na Medicalg?Na ELQ???!!! Nieeee?
Ha ha ha... Ja zarabiam a wy wiście i delektujcie się tym co wkładają do głów huraoptymiści przed zejściem na 0,1. O to jak się traktuje (degenerat?hahaha) tutaj tych którzy prawdę mówią uświadamiając tych którzy są zachęcani do zakupów żeby włożyć im ciepłe ubrania na lata.
Jaki przegrywie, przegrywie? Kupiłeś 1,5 to licz dalej straty a ja zarabiam na ELQ. Ty obserwujesz tamtejszy wykres i patrzysz czy mówię prawdę a ja zarabiam.I Jastrzębska... pamiętajcie!
Tak ja... A co, mam fantazjować o dotykaniu tutejszej padliny tak jak Ty który się ubrałeś 1,8 lub 1,5 i teraz ją wychwalasz? "1/3 kapitału"...toż to Twoja fantazja. Gdybym nie miał do Ciebie szacunku nawrzucałbym Ci za takie domysły. Obydwie padliny (mowa jeszcze o invention) nic nie warte.Piszę tam o tym w wątku "Małymi kroczkami..." Udanej sesji życzę.