Po nieuzasadnionej hiperboli wzrostowej jest zawsze hiperbola spadkowa i okres stagnacji wywołany rozczarowaniem i zniechęceniem - psychologia. Ale to mija. Dzisiejsza bardzo niska wycena nie ma żadnego fundamentalnego uzasadnienia.
Tak. Wam, wyznawcom, została już tylko wiara. Patrząc na kurs widać, dokąd to zmierza, dlatego jakikolwiek kapitał odpuścił już sobie tę spółkę. Obroty = prawie zerowe. Zostaliście zapomniani, pogódźcie się z tym.
No cóż, w przypadku "belki" dywidenda jest opodatkowana natychmiast, taki urok tego genialnego pomysłu tego genialnego ekonomisty. Ja nigdy na tego czerwonego osobnika nie głosowałem. Tudzież na jego kamratów, koalicjantów i współwyznawców.
Za to prawicowi ekonomiści zabiorą belkę nieudolnym, a tym którzy z głową inwestują dowalą więcej, bo sobie radzą:) Od pisowska polityka podlizywania się nierobom i leniom.
Od strony marketingowej to dosyć dziwna oferta. Z jednej strony zapraszacie, z drugiej zaraz straszycie, że wyrzucicie, jeśli wpisy się nie spodobają. Rozumiem, że nikt nie chce u siebie trolli, ale "warunki uczęszczania" powinniście podać dopiero tym, którzy Was odwiedzą, a nie na zajawce reklamowej. To tak jakbym zobaczył reklamę restauracji - "Zapraszamy, ale jak będziesz niestosownie ubrany, to wypad.". Ktoś za Was, by wszedł do takiego lokalu? Bo ja nie. Macie lekcję marketingu ode mnie za darmo.
Będą Was tu tak długo męczyć, aż wymęczą do imentu! I wtedy Wasz drżące ręce bezwolnie wypuszczą papier, który wdzięcznym nurkiem sfrunie wprost do nastawionego koszyczka Elwirki. Najlepiej smakują ogórki kiszone latami. Wiem to z doświadczenia! Całusy :)