tak jak pisałem a na prezentacji było pokazane ponad 16 milionów brutto na ten rok jest szansa podwoić przychody jeśli wszystko w terminie będzie i to są tylko te w tym roku wygrane są przecież jeszcze kontynuowane przecież ładnie
zdecydowanie lepiej niż ostatnio bardzo dobrze wypadła tak ale dywidendy nie będzie zastanawiali się ale po napaści kacapskiej już nie ma mowy szkoda te 10-20 groszy na akcję mogli by dać
prestiż i postrzeganie spółki było by znacznie lepsze nawet przy symbolicznej dywidendzie ale skoro uczestniczą w przetargach nie się rozwijają mysle , ze na koniec roku to 9-10 baniek w kasie będzie obecna wycena 13,5 miliona
Nie uczestniczyłem w tym wydarzeniu. Miałem inne zajęcia. Wychodzi na to, że szału nie było, poza tym co wiemy lub się domyślamy. Czyli czekamy na "niewidzialną rękę rynku" bo firma sobie nie radzi z promocją swoich osiągnięć.
A i ciekawostka z webinaru większe kontrakty dają większą marże tak a propos rekordowego na ponad 12 milionów kontraktu w tym roku daje piękne perspektywy
Dlatego mówię trzeba wytrzymać co najmniej do rekordowych wyników za 2022 chyba że po drodze powygrywaja podobne kontrakty to wtedy wiadomo papier na emeryturę "Choćbym szedł ciemną doliną
Zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną " psalm 23
Zaczęli konkretnie zarabiać jak wygrali ten przetarg na 6,5 miliona brutto a Teraz mają 12,2 miliona netto kontrakt wystarczy pomyśleć i połączyć kropki że 2+2 =4 wystarczy czekać na wyniki za 2022