• Spadkiiiii Autor: ~Makso [85.221.152.*]
    Iii
  • Re: Spadkiiiii Autor: ~Rabarbar [91.199.250.*]
    Zostałeś laureatem konkursu na dzbana czerwca.
  • Re: Spadkiiiii Autor: ~Makso [85.221.152.*]
    Dziękuję a jaka nagroda
  • Re: Spadkiiiii Autor: ~m44 [94.251.242.*]
    Widać gość z problemami , frustracja bo kredyt trzeba płacić tak zwany przegryw i tylko zostaje pisanie postów na bankierze . Mam akcje po 42,8 i jestem spokojny a jak zejdzie do 34 czy 30 to uśrednie a taki jak Ty frustrat będzie pisać dalej
  • Re: Spadkiiiii Autor: ~Makso [85.221.152.*]
    Będę pisać dalej bo żyjemy w państwie pieknym w którym każdy może wygłaszać swoje zdanie i opinie. Frustratem to jest większość na tym forum, w momencie gdy zaczynałem dyskusje i liczyłem na argumenty otrzymywałem wyłącznie łapki w dół. Do was jedynie trafia upokarzanie, taka natura
  • Re: Spadkiiiii Autor: ~m44 [94.251.242.*]
    Do Was? Zawsze piszę od siebie a nie z kimś to uzgadniam . Po drugie oczywiście możesz pisać bzdury bo administrator jest zbyt zajęty aby kasować bzdury . Napisz merytorycznie dlaczego kurs spada i nie ma szans aby był wyżej . Napiszę to jeszcze raz kupiłem akcje GPW z myślą na długi termin , nawet jak inflacja zje moje pieniądze to za kilka lat akcje będę mieć za darmo . W banku można liczyć na 5 czy 7 % w skali roku a inflacja jest 40 % . Biorę pod uwagę swoje wyliczenia czyli np w lipcu rok temu paliwo kupowałem po 5,46 dzisiaj po 7,89 jajka po 1zł rok temu 1,1 w tym roku , olej po 7 zł rok temu w tym roku po 12 zł , Czyli lokata nie chroni przed inflacją , tutaj zaryzykowałem mam strate ale może kiedyś urośnie powyżej ceny zakupu
  • Re: Spadkiiiii Autor: ~LESZCZ [109.241.108.*]
    Prognozują inflację 7% na koniec 2023 roku :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ciekawe po ile wówczas będzie GPW SA ?? :)))))))))))))))
[x]
GPW 0,69% 72,95 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.