Fajnie ze spółka robi cokolwiek nie do nikogo nie mam bo chyba wszystkim się oberwało kupowałem po 66zl 400 akcji łatwo można sobie przemnożyć ile zapłaciłem a ile to coś jest warte obecnie...pieniadze zamrożone na lata nie wspomnę że pieniądz drastycznie spada na wartości więc pieniądze stracone i nie do odzyskania taka prawda niestety... Więc człowiek się irytuje bo zaufał... Niepotrzenie...
No ryzyko:) Wszyscy liczyli na dobra premiere, bo byly podstawy - fajny swiat i setting, doswiadczenie Carbona w robieniu takich gier, wsparcie GW, dynamiczny rozwoj rynku. I bylo miejsce, zeby to wszystko pięknie zażarło.
Ale niestety - zrobili ładną grę ale bez „grywalności”, z dużą ilością błędów i premierą opóźnioną o rok.
W miedzyczasie CP2077 zabił hossę na gamingu i oprocz zasłużonych batów Carbon oberwał też rykoszetem.
Jeżeli w styczniu 2021 ktoś wchodził po 60zl, to kurs na koniec 2023 musi byc w okolicach 80 zl tylko zeby WYJSC NA ZERO przy takiej inflacji.
Moim zdaniem nie ma na to szans przy obecnych produktach i perspektywach. Dlatego sprzedałem z ok 50% strata ale cieszę się, że wyszedlem z kasyna jeszc: z resztka kasy na kebsa i taksówkę do domu
firma nie ma doswiadczenia czy umiejetnosci, ludzie mają. może tych ludzi już tam po prostu nie ma. spojrzcie w listy tworcow i porownajcie sobie. program motywacyjny bardzo nastawiony na zatrzymanie tam talentow, mniej na wyniki. znajac ich zacietrzewienie w odwracaniu kota ogonem, musialo byc grubo skoro to odpalili
No ryzyko:) Wszyscy liczyli na dobra premiere, bo byly podstawy - fajny swiat i setting, doswiadczenie Carbona w robieniu takich gier, wsparcie GW, dynamiczny rozwoj rynku. I bylo miejsce, zeby to wszystko pięknie zażarło.
Ogólnie sytuacja na rynkach nie sprzyja zakupom.Ja jednak po trochu dobieram.Kupowałem po 30,po 50,wiele się od tego czasu nie zmieniło więc czemu nie dokupić po kilkanaście zeta.Moim zdaniem nie ma już pola do dalszych spadków.Spółka musi jednak zwiększyć tempo bo świat ucieka.Do roboty i zaskoczcie czymś fajnym.
Kupowałem dużo jak spadło z ok. 38 na ok. 12. Sprzedałem po ok. 60 i 90. Zostało mi 100 akcji (chyba z sentymentu) i w ogóle nie zwracałem uwagi na Carbona. Teraz ponownie dokupiłem jak zobaczyłem ostatnio ten zjazd.