Jakiś czas temu niejaki John marzyciel drwił jak to z 15 będzie. To tyle w temacie szyderowania z trendu przez niektórych pacjentów. John, mam nadzieje, że śmiejesz się teraz do rozpuku.
Diament nie spadnie! Ulico, nigdy nie spadnie! Nigdy nie spaaaadnie! Diament nigdy nie spadnie!
Dość jednak śmichom-chichom. Minima są koło 13, ale jak to przebije, cóż...
Gdzie największy optymistą koleżka Johna Tomciu tak chwaliłeś spółkę przy 50+ i wmawiales reszcie na forum że 300zl w 2023 niedługo sprawdzimy ile te Twoje Fundamenty w Diamenciku są warte :)
Do sprawdzam jeszcze jest czas. Przeciez pisal, ze wchodzi na dlugo. Kolo duzo razy pisal, ze bedzie nizej, dzieki niemu poczekalem. Dzieki kolezko. Szkoda, ze sie juz nie udziela. Rozumiem jednak czytajac forum dlaczego.
A co ma pisać że będzie po 300zl teraz niby na jakiej podstawie, jakieś argumenty przedstaw... Konkret czekam... Na tym forum trochę jestem i były momenty zze tez jechałeś po Carbon ie skąd taka zmiana i obrona "Artura i jego Giermka" którzy wiecznie są spokojni i cierpliwi?
Zero reakcji spółki na tak drastyczny spadek kursu.Jak oni chcą wejść na GPW?Prędzej na listę alertów na dzień dzisiejszy.Ale prawo giełdowe mówi że kiedy już wszyscy stracili nadzieję to sygnał do odwrócenia trendu.Jedni uciekają w popłochu inni zacierają ręce.To wciąż jest spółka z przyszłością.
Benzyna po 8 zeta, na jesieni kryzys żywnościowy i mega inflacja. Otoczenie jest fatalne, dlatego pewnie ludzie i tak bedą wywalać, żeby zwyczajnie móc włożyć coś do garnka i spłacić ratę kredytu za mieszkanie. To żaden rocket science. Mam nadzieję, że te żarty o 5 zetach jednak się nie sprawdzą.
Właśnie o tym mówię.jak to co napisałeś wydarzy się do końca 2023r no to 5zl i rozpacz na lata dla wielu ale jak wiadomo to gielda nic nie trwa wiecznie
Obojetne lepiej,żeby spadło ale jak urosnie bez różnicy już swoje mam. Bardziej bawi mnie podniecanie,że zaraz będzie 100zl XD case incovo wypisz wymaluj