Ola,
Tu zdecydowanie coś się czai. Może odpuści, ale nie sądzę. Wybicie możliwe w każdej chwili. Teraz już trzeba przebić 4,20 i podejść pod 5,50. Oby moc była z Tamexem...
A co z inną perełką, którą to miałem odkupować od takiego jednego po 4-cyfrowym kursie. Coś się wyjaśniło czy dalej rozbój w biały dzień?
Pozdrawiam
Misiek
Dzisiaj wszyscy rzucili się na Emont :) U nas na razie cisza. Chociaż może lepiej, żeby kurs rósł sobie powoli za to systematycznie bez gwałtonych korekt, bo fundamenty mamy super, szoda by było, żeby kupowali Tamex spekulacyjnie. Zobaczymy jak sternik pokieruje :) A druga perełka ma się całkiem nieźle. Emisja po 50 gr, będziemy bogaci :))))
Coś czuję że zaraz skończą się podchody i bomba pójdzie w górę...
Czyli nowa emisja z pp? Ta niedoszła jak pamiętasz śmierdziała według mnie na kilometr, ta nowa nie brzmi lepiej...
Nadzieja w Tamexie!!!
Pozdrawiam
Misiek
masz racje Misiek z niedoszłą emisją, mimo to akcje nadal mam i sięgnę po nową która będzie, firma ma nadal ogromny potencjał i fabrykę nową prefabrykatów budują..... ja czekam a jak mnie bardziej wnerwią to przy okazji im namieszam bo mam czym.... póki co mamy Tamex
Taki mały wypadek przy pracy :) A Tamex dzisiaj chyba fajnie wygląda, wszystkie transakcje są brane z prawej strony, nikt nie sprzedaje. Może rzeczywiście uda się to 3 PLN pokonać na stałe, jak prognozował Misiek.