• kolejny milion ... ESPI Autor: ~eco5tech [83.22.248.*]
    kolejna umowa...
  • Re: kolejny milion ... ESPI Autor: ~Patryk2224 [188.33.248.*]
    Rewelacja
  • Re: kolejny milion ... ESPI Autor: ~Www [37.248.253.*]
    Nie dziwię się ,że gruby wyciska leszcza na maksa jedni nie czytają raportów finansowych drugie nie rozumieją komunikatów ale towarzystwo to jest podpisanie umowy do komunikatu z 30 maja gdzie perła podała o ich wyborze oferty
  • Re: kolejny milion ... ESPI Autor: trzyd [77.114.188.*]
    Bardziej obrazowo:
    Eco5tech wygrała w ciągu jednego tygodnia - 3 przetargi na ponad 3 mln zł.
    Przychody z umów za cały poprzedni rok - czyli 2021 wyniosły 7,6 mln zł.
    Wnioski niech każdy sam wyciąga.

Mi osobiście w ogóle nie przeszkadza obecna wycena. Nie zamierzałem sprzedawać w bliżej nieokreślonym czasie, a dużą część akcji dokupiłem po taniości. Polecam takie spojrzenie na obecną sytuację. To nie jest tak, że nikt nie chce kupować. Po tym co się dzieje każdy wstrzymuje się z kupowaniem, bo wygląda, że wariaci chcą sprzedać jeszcze taniej :). Ludzie się nabierają na sztucznie wywoływane rajdy i się zniechęcają po spadkach. Dobre wzrosty to spokojne wzrosty, a po rajdach jest zawsze szybki zjazd.
    No k. co ja napisałem i kolejny geniusz ja p. Co za typy
    Człowieku opanuj nerwy. Jak już nie możesz wytrzymać sprzedaj akcje bo na zawał zejdziesz.
    Chcesz kogoś "jakiegoś geniusza" powyzywać to stań przed lustrem!
    Tworzysz co pół godziny kolejne posty jakby pisanie miało jakiś magiczny wpływ na kurs. Żyjesz w iluzji własnej sprawczości.
    Bo bzdury piszecie nie czytacie raportów albo nie umiecie ich czytać ze zrozumieniem .
    Władco forum - weź lekarstwa
  • Re: kolejny milion ... ESPI Autor: ~Www [78.8.20.*]
    Bez przesady ale mam rację dobra luz jak cię to dotknęło ale to jest info do Inga z 30 maja a więc nie 3 a 2 miliony co i tak wiadomo ,że z poprzednimi w tym roku i tak jest bardzo dobrze bywaj
  • Re: kolejny milion ... ESPI Autor: ~se [77.254.231.*]
    Faktycznie kolega Www coś taki spięty. Ja nie czytam sprawozdań bo niewiele z nich rozumiem. Ale inni mądrzy mówią mi, że sprawozdania są ok i można kupować. Więc kupuje. Tak samo jak korzystam z pralki i odkurzacza chociaż nie znam prawa Ohma czy Faradaya. Pozdrawiam.
    Ale jasny komunikat spółki jednostronicowy chyba umiecie przeczytać ze zrozumieniem czy nie bo po tym co tu przeczytałem mam wątpliwości pozdro
  • Re: kolejny milion ... ESPI Autor: ~Tia [5.173.16.*]
    Www mam wrażenie ze masz mocno wbity hak... Jakbyś siedział na 2.5 średniej to olał byś forum bankiera, poza tym nie ma co szukać mądrych wypowiedzi na bankierze. Szukaj innych źródeł... Polecam
  • Re: kolejny milion ... ESPI Autor: ~Obeznany [37.248.223.*]
    No pewnie. Najeżdżajmy typa za to, że poprawnie odczytuje Espi i Raporty. Co za ludzie. Ten wątek ewidentnie wprowadza w błąd, ale co tam, nie liczą się fakty tylko wydźwięk. Moim zdaniem spółka jest na tyle dobra, że nie trzeba jej koloryzować. No chyba, że co niektórzy naprawdę niewiele rozumieją z sprawozdań jak to napisał ~se. Normalnie mistrz xD
  • Re: kolejny milion ... ESPI Autor: ~Tia [5.173.16.*]
    Nie no spokojnie, źle odebraleś moja wypowiedz. To nie jest najazd tylko właśnie widzę ze kolega zna się i chętnie bym mu podał miejsce ze skarbnicą wiedzy. Tylko nie wiadomo jak to zrobić na tym forum żeby się leszcze nie zleciały
[x]
ECO5TECH -1,27% 1,55 2026-04-02 14:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.