Wiele osób na pewno tu się zastanawia dlaczego ja pewnego czasu piszę o ewidentnych "niejasnościach" w dzialaniach spółki. Odpowiadam: Bo jest wiele pytań i brak odpowiedzi lub odpowiedzi są wymijające lub negatywne. Mi zależy na tym, żeby spółka zaczęła w końcu zarabiać uczciwie pieniądze na sprzedaży gier a nie na: dotacjach, emisjach czy wykazując zyski wirtualne w postaci zwiększenia stanu produktów (niesprzedanych). Pompki pod premiery już tu widzieliśmy 2 razy i za każdym razem kończyło to się dolnymi widłami, wieszaniem na hakach na lata i obsuwaniem się kursu. Jak wykażą zyski przez co najmniej dwa kwartały to można tu mówić o inwestycji i kurs będzie w trwałym trendzie wzrostowym. W przeciwnym wypadku to gra nerwów.
Dnia 2022-06-02 o godz. 22:25 hoossa napisał(a): > Wiele osób na pewno tu się zastanawia dlaczego ja pewnego czasu piszę o ewidentnych "niejasnościach" w dzialaniach spółki. > Odpowiadam: > Bo jest wiele pytań i brak odpowiedzi lub odpowiedzi są wymijające lub negatywne. > Mi zależy na tym, żeby spółka zaczęła w końcu zarabiać uczciwie pieniądze na sprzedaży gier a nie na: dotacjach, emisjach czy wykazując zyski wirtualne w postaci zwiększenia stanu produktów (niesprzedanych). > Pompki pod premiery już tu widzieliśmy 2 razy i za każdym razem kończyło to się dolnymi widłami, wieszaniem na hakach na lata i obsuwaniem się kursu. > Jak wykażą zyski przez co najmniej dwa kwartały to można tu mówić o inwestycji i kurs będzie w trwałym trendzie wzrostowym. > W przeciwnym wypadku to gra nerwów. >
I tu masz rację sezon już otwarty i wcale by mnie nie zdziwiło pojawienie się w porządku obrad ogłoszenie o emisji bo przecież zabawki kosztują ;)
O czym wy piszecie, ludzie rozumiem każdy jeszcze chce taniej wyrwać może i będzie chwilowa korekta w celu wytrzepania panikarzy ale tu cel 4- 5 złotych spokojnie. Wyniki jeszcze nie są bardzo dobre bo mają wiele projektów i kasę wyglądają ale jak będą Premiery i odcinanie kuponów to cena będzie dużo wyższa i wtedy to już na pewno nie kupicie po1,2 czy 1,3. Rada kupuj plotki sprzedawaj fakty.
Tak, tak Na tej firmie były już 2 strzały pum&dump niestety na jeden się załapałem ale powoli wylazłem z opresji 3 raz nie ma głupich jak zobaczę przynajmniej dwa kwartały na plus to może zakupię akcje tu już były premiery.... piramida ot co
czekaj czekaj hossa, bo coś majaczysz - "jak zobaczę przynajmniej dwa kwartały na plus to może zakupię akcje" - to ty jesteś bez akcji? Przez chciałeś jeździć na walne prezesa do ściany przycisnąć?:]