A nie mówiłem ? Jak dadzą wam dywidendę 1,9 w 2023 to będzie i tak dobrze, brawo. Gdzie leszcz co się madrowal o wojnie i o tym jak ważna jest dla niego progresja zysku ?
Czy masz akcje GPW? Kupiłem w zeszłym roku po 47 zł w tym roku uśredniłem do 42,8 czy uważasz że powinienem sprzedać czy jak spadnie to uśrednić? Jak jestem ubrany w papier to przez siebie na wszystkim jestem na minusie ( 7 spółek ) z dywidend częściowo odrobię i zobaczę jak będzie .
Nie ma co dyskutować z tą pał ą akcji biedak nie ma i liczy że kogoś tutaj wystraszy . Kup sobie akcje po dwadzieścia kilka groszy bo na to ciebie tylko stać :)))))))))))))))))))))))))))
32 to było przed podwyżkami stóp. Ludzie opuszczają szulernię obroty są i będą mizerne dyw.2,74 już teraz mało atrakcyjna. Niestety kurs musi się dopasować do nowej sytuacji. Dotychczas kupno było dobre na poziomie 37-38 No teraz to jest 30-31 Jeśli zjadą dyw. do 2 zł.to drożej nie kupię jak 22 zł.
Makso - chciałbym wyrazić swoją wdzięczność za - po cóż zaprzeczać - charytatywną pracę na rzecz obrzydzenia społeczni. Mogę potwierdzić Twój wolontariat w CV.
Mógłbyś inaczej spędzać czas -a jednak bezinteresownie poświęcasz go nam.
Dziękuję.
:)))))))
Dziękuję bardzo. Mam nadzieję że moja opinia pomoże przemyśleć zakup akcji GPW. W cv nie trzeba wpisywać mam się czym pochwalić, ale dziękuję bardzo jeszcze raz za docenienie.
Powiedz mi co ty masz w głowie, jak spada to oczywiście wina tych fundow hah cdprojekt też tak pisali te fundy, chociaż wycena nadal za duża ale to te fundy te shorty to oni za to całe zło odpowiadają haha albo teoria z skarbem państwa no tak ma to sens, pozwij mnie w takim razie
Opis działalności spółki Spółka organizuje obrót instrumentami finansowymi. Przedmiotem handlu na giełdzie są papiery wartościowe: akcje, obligacje, prawa poboru, prawa do akcji, certyfikaty inwestycyjne oraz instrumenty pochodne: kontrakty terminowe, opcje, jednostki indeksowe. Prowadzi obrót instrumentami finansowymi na dwóch rynkach - głównym oraz NewConnect. Grupa GPW, poprzez Towarową Giełdę Energii, prowadzi jeden z najpłynniejszych rynków energii elektrycznej w Europie. Poza energią elektryczną, na rynku towarowym oferowany jest obrót gazem ziemnym, prawami majątkowymi do świadectw pochodzenia oraz uprawnieniami do emisji CO2.
Taki z ciebie inwestor :)))))))))))))))) Od 11 lat wypłacają dywidendę ponad 60% zysku netto a w tym roku 2.74 pln co daje 70% . Jak nie kosmita to bredzący nieuk . Inwestorzy z koziej d :)))))))))))))))))))))))))))))))