Link jest jeszcze z przed debiutu.Obecnie spółka po debiucie i po przecenie akcji.Teraz to promocja tym bardziej ze wyniki super i beda jeszcze lepsze.Bardzo mały FF.Mała kapitalizacja,mało akcji
Jakie zadłuzonie chłopie ? co ty bredzisz .Obejrzyj link wywiad z prezesem.Raptem milion zł. na dobry procent na kilka lat to ty nie wprowadzaj w bład trolu
Zadłużenie marginalne od podmiotów prywatnych, warunki bardzo dobre, spłata chyba do 2025 roku. Poczytaj dokument informacyjny lub ostatni raport. Kapitalizacja śmieszna….
Żeby było po 5-6 dziennie to MUSI być zainteresowanie spółką. Musi być obrót, popyt, niski spread. Teraz to byle drobny wrzuci 90 sztuk (wartość….. 900 zł…..) i z plus 6 robi się minus 2… Z drugiej strony - jeden strzał za 50-60 tys i jest plus 25%…
Na tym papierze animatorem jest BDM. Oni wrzucają jednocześnie kupno i sprzedaż ze spreadem. Do tego dochodzi kilku wystraszonych drobnych z „pakietami” po 1000 zł i w efekcie ruchy po kilka procent zrobione paroma sztukami.
To nie są głupoty o animatorach. Jak posiedzisz trochę na rynku to zrozumiesz o czym piszę. Przy małej płynności, dużym spreadzie, a w dodatku obecności animatora, który ma OBOWIĄZEK wstawiania zleceń k i s, wystarczy parę sztuk, żeby zmienić kurs. Gdyby nie moje marne 300 sztuk na fixie, zamiast plusa byłby minus….
Tak tak.Daj se na luz z tymi wypocinami.Na spólkach sa animatorzy ale sa o tym informacje o animatorach.Tu takiego nie ma za to sa d.b.le którzy sprzedaja sami nie wiedza dlaczego ale jest ich coraz mniej.Popyt coraz wiekszy d.b.li sprzedajacych coraz mniej i tyle w temacie
Takimi wpisami wprowadzasz tylko zamieszanie i niepewnosc co odstrasza ludzi do kupna bo ze jest tu niby jakis animator przez którego nie chce rosnac.Sa d.b.le którzy sprzedją sami nie wiedza dlaczego ale jest ich coraz mniej i zostana na peronie
Dobra idz chłopie.Nie kupuj i nie marudz komentator kazdego ruchu.Wali mnie co piszesz nie wiem w co ty grasz durnymi komentarzami,moze byc i 100 animatorów wali mnie to najlepiej sprzedaj i spadaj Razem z d.b.lami leszczami co sprzedają zostaniesz na peronie
Kogo to k.rwa obchodzi d.b.lu. i czego to dowodzi.Jest multum spółek wymienionych które porzadnie rosły ostatnio np. Dook.Spadaj d.b.lu bo gówno to kogo obchodzi
Po pierwsze - ja Cię nie obrażam. To, że masz 100 sztuk - niewiele znaczy. Pokazujesz tylko jakim prymitywem jesteś. Pamiętaj, jutro nie wystawię nic w trakcie sesji ani na fix. Zobaczymy ile swoim „naganianiem” jesteś w stanie zdziałać „internetowy wojowniczku” :)
Nie mam zamiaru sprzedawać. Gdybym to zrobił to kurs oscylowałby w okolicach 5 zł, a Ty miałbyś mokre rajstopki.
O co ci własciwie chodzi b.r.nie...Mieszasz mataczysz a sam nie wiesz o co ci chodzi b.r.nie.Jakim k.rw. naganianiem .Pisze jak jest ze zawsze sie znajduja d.b.le którzy sprzedaja akcje dobrej spólki a potem becza bo zostają bez akcji.Dobra branza.Spółka ma bardzo dobre wyniki,mało akcji,mała kapitalizacja.Jakie to naganianie napisac prawde .To ty tu b.ran.e mieszasz i mataczysz