• To co jutro przebijamy 12? Autor: ~Rafał [77.255.74.*]
    Na to liczę
  • Re: To co jutro przebijamy 12? Autor: ~Fan [77.254.221.*]
    Na 11,9 zł jest baton, nie jakiś wielki ale przy tym popycie póki co to może być chwilowa przeszkoda.
  • Re: To co jutro przebijamy 12? Autor: ~tomaslfc14 [5.173.224.*]
    https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/OTS

Ja tam nie widzę żadnych większych batonów
  • Re: To co jutro przebijamy 12? Autor: ~Fan [195.205.249.*]
    Tak, wczoraj był jeszcze na 11,9 zł za łącznie ponad 59.000 zł.

Wydaje mi się, ze ktoś go podzielił na mniejsze paczki na 11,7 zł i niżej.
  • Re: To co jutro przebijamy 12? Autor: ~tomaslfc14 [5.173.240.*]
    Dnia 2022-05-31 o godz. 19:29 ~Rafał napisał(a):
    > To co jutro przebijamy 12?

Ponad miesiąc później zamiast 12,00 zł mamy 10,00 zł... :/
  • Re: To co jutro przebijamy 12? Autor: ~abc [83.3.206.*]
    Dnia 2022-07-07 o godz. 12:06 ~tomaslfc14 napisał(a):
    > Dnia 2022-05-31 o godz. 19:29 ~Rafał napisał(a):
    > > To co jutro przebijamy 12?
    >
    > Ponad miesiąc później zamiast 12,00 zł mamy 10,00 zł... :/

Już poniżej 10 zł
  • Re: To co jutro przebijamy 12? Autor: ~tomaslfc14 [5.173.240.*]
    Dnia 2022-07-07 o godz. 12:18 ~abc napisał(a):
    > Już poniżej 10 zł

No jakieś dziwne dziś ruchy, nagle się komuś zachciało wywalać przy tak małych obrotach i tak wielkich dziurach w i tak pustym arkuszu z lewej. Za to prawej pojawiły się dwa batony po 10 tysięcy akcji na 11,60 i 11,75.

https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/OTS
  • Re: To co jutro przebijamy 12? Autor: ~Fan [194.0.251.*]
    Dzisiejszy zjazd to chyba ktoś stracił cierpliwość - wydaje mi się, że wczoraj te zlecenia były coraz niżej, aż w końcu ktoś sprzedał wg dostępnych zleceń, nie czekając, aż ktoś weźmie z prawej.

Co do obecnego kursu - no cóż, mówiąc szczerze patrząc na to ile szeroki rynek tracił przez ten miesiąc, to i tak nieźle się trzymamy, fajnie jakbyśmy końcówkę dzisiejszej sesji jeszcze podciągnęli do góry.

Co do batonów - pojawiły się dzisiaj, dosłownie wczoraj patrzyłem na arkusz i byłem zadziwiony jak on jest pusty do 20 paru złotych.
    No cóż - te batony to może być oznaka trzymania kursu i chęci zbierania akcji na niższych poziomach... może ktoś coś wie w kontekście tych przerwanych obradów WZA?
  • Re: To co jutro przebijamy 12? Autor: ~Max [89.228.97.*]
    Kolega dzisiaj sprzedał bo potrzebował na inna spółkę .
  • Re: To co jutro przebijamy 12? Autor: ~tomaslfc14 [5.173.224.*]
    Dnia 2022-07-07 o godz. 13:59 ~Fan napisał(a):
    > Dzisiejszy zjazd to chyba ktoś stracił cierpliwość - wydaje mi się, że wczoraj te zlecenia były coraz niżej, aż w końcu ktoś sprzedał wg dostępnych zleceń, nie czekając, aż ktoś weźmie z prawej.
    >
    > Co do obecnego kursu - no cóż, mówiąc szczerze patrząc na to ile szeroki rynek tracił przez ten miesiąc, to i tak nieźle się trzymamy, fajnie jakbyśmy końcówkę dzisiejszej sesji jeszcze podciągnęli do góry.

Ale widać, że ktoś tutaj ostatnio znowu próbuje zbijać kurs w dół i korzystając z praktycznie zerowego popytu na akcje po prawej stronie co jakiś czas wywala z lewej :/
    Mam nadzieję, że wyniki za Q2 będą tak dobre, że wszystkim kopary opadną :)

• Re: To co jutro przebijamy 12? Autor: ~Fan [195.205.249.*]
    No cóż, ja już nawet na to nie patrzę, jestem przyzwyczajony do tych wahań. Nie ma tu poważniejszego obrotu na razie, więc z kursem można dużo zrobić. Podobnie - jak zresztą wiesz - jest na ATC Cargo.

Co do wyników - w sumie do tego czasu jeszcze może kursem nieźle pobujać (w jedną i w drugą stronę), tj.:
    1) informacja co dalej z wnioskiem o ogłoszenie upadłości
    2) informacja co z dywidendą.

A wyniki - też liczę na dobry rezultat. Trzeba pamiętać jedynie, że baza porównawcza z zeszłego roku jest niemiarodajna (jeszcze z Hartwig), więc nawet jeśli wyniki będą dobre, to rynku może nie być efektu "Wow"
  • Re: To co jutro przebijamy 12? Autor: ~Sowa [83.24.88.*]
    Pełna racja. Ja takze nie patrzę na kurs jak obroty nie przekraczają 10k akcji. Osobiscie obstawiam wyniki za 2q ze 2-3 razy lepsze niz w 1q. Co do wniosku, Sąd ma swoje tempo, ale moim zdaniem przeslanek na upadlosc nie ma. Akcjonariusze wiodący chcą 1 zl. dywidendy, zrobią co mogą, ale są pewne stopery, wiec trzeba czekac. Po oczekiwany oddaleniu wniosku o upadlosc i zapowiedziach Zarzadu co do prognozy wyniku wg mnie wycena spolki powinna oscylowac w przedziale 200-250mln, ale czas pokaże.
[x]
OTLOG 2,94% 13,30 2026-05-22 14:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.