• zakupy Autor: ~myslacy [195.181.167.*]
    https://gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/8427139,himars-wyrzutnie-rakietowe-uzbrojenie-mon-rosja-wojna-ukraina.html
  • Re: zakupy Autor: ~grzesiekRS [5.172.255.*]
    to wszystko drogie rzeczy bardzo są - trzeba to chronić przed zbójami żeby nie dojrzeli i nie zniszczyli :)
  • Re: zakupy Autor: ~grzesiekRS [141.0.12.*]
    I to mi się podoba. Ja sobie śpię,a ktoś robi hajs za mnie, dzięki ziomeczku
  • Re: zakupy Autor: ~Ma [37.47.184.*]
    Grzesiu już Cie tak poje.b...ze z różnych IP piszesz sam ze sobą.
  • Re: zakupy Autor: ~Gepeto [31.61.254.*]
    Wygląda to bardzo dobrze dla Lubawy. Dla naszych wnuków średnio, bo to kosmiczny szmal. Tutaj jeden konkretny kontrakt może Lubawę ustawić na kilka lat. Z tego spekuła zrobi event oczywiście. Widać teraz zupełnie inną taktykę. Akcje są zbierane znacznie mniejszymi pakietami. Prowadzony jest wręcz wzorowo. Jeśli w tym tygodniu przebije 3,50 to będzie znak do kolejnych wzrostów. Pozdro
  • Re: zakupy Autor: ~grzesiekRS [141.0.12.*]
    No i nie wspomniałeś o tym gigantycznym obrocie,niczym z wig20
  • Re: zakupy Autor: ~kocek [5.173.17.*]
    tak czy siak ktoś ladnie sie obkupuje od 2 20 :D
    Pozdro dla tych którzy obudzą się na 10 zl
  • Re: zakupy Autor: ~myslacy [195.181.167.*]
    Czy ktos skupuje tego nie wiem
    Lecz wiem ze do tego uzbrojenia potrzebne jest camo ktore ma Lubawa.
  • Re: zakupy Autor: ~Swojak [5.173.241.*]
    ojejejej.........................

szkoda ,że nie 20
  • Re: zakupy Autor: ~Gepeto [31.61.254.*]
    Synku jeśli mamy dyskutować o obrotach tzn, że jesteś zupełnym leszczem, który nie ma bladego pojęcia o giełdzie. Kiedyś napisałem, że jeśli Lubawa spadnie poniżej 2 ziko to wszystko odszczekam, przeproszę i zniknę z tego forum. Na ten moment jest bliżej 3 ziko. Jeśli przebije to Ty Grzesiu powinien zrobić to samo. Ale pewnie jedyne co zrobisz to nazwiesz mnie dzieciakiem. A to ja już zarobiłem sporo kasy i o dziwo trochę dzięki takim trollom jak Ty. Paradoksy życia.
  • Re: zakupy Autor: ~grzesiekRS [5.172.255.*]
    ale przecież ja ci tego nie neguje - spółka na czasie więc kto mądry walor kupił i trzyma to już zarobił a w przyszłości tym bardziej
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.13.0.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: zakupy Autor: ~grzesiekRS [87.101.22.*]
    Dzieciaku, bajki to możesz opowiadać koledze co udaje,że ma 500 tysięcy złotych,a nie chce zawrzeć zakładu
[x]
LUBAWA -1,59% 9,30 2026-05-22 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.