• Kurs systematycznie w górę ! Autor: ~Inwestor [37.248.214.*]
    My tu gadu gadu, a kurs w 1.5 miesiąca urósł ca. 20%. W tym samym czasie wszystkie indeksy po 15-20% w dół. Jest moc !
  • Re: Kurs systematycznie w górę ! Autor: ~xyz [83.29.70.*]
    Gotuje się pod poziomem 52 zł. Gdy tylko KE wyda pozytywną decyzję, kurs przebije to miejsce i wystrzeli, jak pryszcz wyciśnięty z czoła. Przepraszam za porównanie.
  • Re: Kurs systematycznie w górę ! Autor: ~Inwestor [46.134.118.*]
    Kolejne zakupy członków zarządu i członków rady nadzorczej :)
  • Re: Kurs systematycznie w górę ! Autor: ~eddy [83.9.142.*]
    Dziś też ściągali ale już po 51,8 - 52,0. Czekali pół dnia i brali co stało widząc brak podaży.
  • Re: Kurs systematycznie w górę ! Autor: ~YorX [188.47.118.*]
    Zdecydowanie. Guma się napina i wystarczy w zasadzie iskra aby wystrzeliło. Nie będę zaskoczony jak po wybiciu 52pln naprawdę szybkim krokiem znajdziemy się na historycznych maksimach.
  • Re: Kurs systematycznie w górę ! Autor: ~Inwestor [109.196.89.*]
    Ale historyczny szczyt to 92 zł !!! Myślisz, ze te poziomy mogą być faktycznie tak szybko ??
  • Re: Kurs systematycznie w górę ! Autor: ~YorX [188.47.118.*]
    Obserwując transakcje odnoszę wrażenie że wciąż nie ma z nami "ulicy". Większość obrotów to zakupy przez kogoś większego, zebranie sporej ilości i ewentualnie przypilnowanie aby za daleko kurs nie odszedł. Co może zrobić tłum widać było przy okazji pierwszej informacji o tym że Unimot skubnie "co nie co" od Lotosu. Info o tym że stało się to faktem plus sankcje na diesel w Rosji i jesteśmy na maksimach (moim zdaniem). Jakkolwiek nie mam w planie opuścić Unimot szybko więc nawet jakby dojście do szczytu miało potrwać dłużej nie będzie mi z tym źle. Wciąż zastanawia mnie na jaki poziom dywidendy możemy liczyć jak już wszystko zostanie poukładane.
[x]
UNIMOT -0,72% 137,80 2025-09-26 16:49:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.