5 zł ? 10 ? 100zł ? i co jeszcze ? Może frytki z majonezem ? :D Leszcz i frajer marzy, gdy się pisze jak jest obraża bulwersuje się, nie zdziwię się ze zaraz będą to robić.
Lubawa była po 2.10 i tak było drogo, ja sporo kupiłem i sprzedałem już 80% Lubawy, reszta została czysto spekulacyjnie. Nie ma innej procedury ta spółka musi spaść w granice cenowe 1.8-1.9. Ten łysy prezes nic nie robi żeby było inaczej. A z reszta leszczyna też jest potrzeba na giełdzie bo to ona właśnie sponsoruje grubasa. Tak czy nie ?
Nie pisz głupot...transfer do Cypru oznacza dywidendę i każdy z tego skorzystać kto posiada akcje...czemu robisz głupi typie z ludzi deb...ili? Idi..ot jesteś
Skoro twierdzisz że transferują zysk na Cypr prosze o konkrety w jaki sposób. Na necie piszą różne rzeczy nie koniecznie prawdziwe. Chciałbym abyś wytłumaczył, bo twierdze ze jesteś w błędzie. Liczę na merytoryczna dyskusje a nie odsyłanie do mitycznych nieznanych internetowych wiadomości. Chialbym abyś Ty albo ja zrozumieli ze jesteśmy w błędzie. Swoją drogą musisz być strasznie nieszczęśliwym człowiekiem. Jak potrzebujesz pomocy wystarczy zwrócić się do odpowiednich specjalistów. Tyle czasu na forum spędzasz, widocznie nikt z Toba nie chce rozmawiać. Są grupy wsparcia dla osób z Twoimi problemami. Telefony zaufania itp. Musisz tylko zrozumieć Swój problem oraz odrzucić te złe i zawistne emocje a świat stanie się piękniejszy. Życz ludziom sukcesu a nie porażek to naprawdę lepsza droga.
Kamizelki i hełmy nie odstraszą agresora, ale czolgi, wyrzutnie, śmigłowce, myśliwce już tak. Dlatego w pierwszej kolejności zawierane są takie kontrakty. Jeśli chodzi o produkty Lubawy to i na nie przyjdzie kolej. Wszystko w swoim czasie. Cierpliwości. Zbliża się połowa roku i to właśnie w tym okresie jest wysyp zamowien, przetargów itp.
no może nie takim samym bo tamten to pewnie gołodupiec natomiast ja do inwestowania na gpe dysponuje okragą sumką 2850 PLN. Pisze tak na raty bo zawsze to 20 grosików za post wpadnie dodatkowo