• Ja się tylko dziwię ze non stop strata Autor: ~Timbury [146.70.96.*]
    Ja się dziwię ze mając taka niby super formę szkoleniowa non stop strata. Świetni trenerzy niby wszystko ok ale dlaczego ta firma nie generuje zysku.

Ok mają Polynertech ale dlaczego nie podają wyników finansowych co jest nie tak. Parę skór sprzedali ale ile i czy znów się nie okaze ze na tym kolejna strata Produkują granulat niby a gdzie informacje o przychodach że sprzedaży i ewentualnych zyskach
    Nie było o ile wiem żadnych komunikatów o umowach....

Obserwuję te spółę od dłuższego czasu i zacząłem mieć wątpliwości jedno chyba dobrze wychodzi dodruk akcji poza prawem poboru za grosze i wywalanie w rynek i zdaje mi się że mają jeszcze tego trochę bo przecież nikt na stracie 80 procent nie oddaje no chyba że się kupiło za grosze i sprzedaje z zyskiem x7 x 10 bo to trochę tak wygląda że ludzie kupują akcje z dodruku...

Ja naprawdę dobrze życzę tej spółce ale albo strata albo brak informacji o rachunku zysków i strat jakas masakra czy im poza PR coś wychodzi w ogóle??? Może tak ale to ręce opadają a mam wrażenie że za tymi stratami brakiem umów jest porażka ekonomiczna a chłopcy sprzedają te akcje i wola zainwestować w Yoshi gdzie jakieś są perspektywy dużych zysków na UBM.... Te zrzuty kursu wynikają z tego może że przerzucili kasę na Yoshi wiedząc że tak będa wzrosty a tu stagnacja dalsze spadki i straty. Jeśli nie potrafią zarobić na szkoleniach i nie podają wyników Polynertech to nie weim co sądzić...
  • Re: Ja się tylko dziwię ze non stop strata Autor: ~dafii [89.171.116.*]
    Dobrze napisane, lepiej bym tego nie ujął. Ludzie tu potracili spory kapitał w tym ja bo uwierzyli w komunikaty ze spółki.
  • Re: Ja się tylko dziwię ze non stop strata Autor: ~Rafal [185.55.64.*]
    Dnia 2022-05-26 o godz. 07:26 ~dafii napisał(a):
    > Ludzie tu potracili spory kapitał w tym ja......

rozumiem że już nie masz akcji bo wyrzuciłeś ze stratą skoro piszesz o uracie kapitału?

• Re: Ja się tylko dziwię ze non stop strata Autor: ~Timbury [146.70.96.*]
    Dla mnie chora sytuacja polega na tym że drukuje się dla wybranych akcjonariuszy z grupy.... Akcje za grosz generalnie dużo poniżej kursu.

Dla gawiedzi robi się akcje pt mała emisja za 35 groszy albo emisja z przleicznikkem 38 groszy a tak naprawdę na ile rynek wycenia widać.

I przestałem mieć nadzieję że na 6 groszach będzie koniec spadków bo widać że każdy opór można przełamać. Być moze ci którzy mają większą wiedzę sprzedali po kilkanaście groszy i naprawdę zrzuca kurs na 3 do 5 groszy co wydaje się niemożliwe tak samo jak 6 groszy wydawało się niemożliwe parę miesięcy temu

I odkupią od nas te akcje po 6 groszy po wzroście z 3 czy 4 o prawie 100 procent wszystko się da zrobić zwłaszcza majac dużo kasy i dużo akcji za grosz

A tak naprawdę smutne jest jedno że jakoś szału z tym granulatem nie ma i być może nic się dobrego przez długi czas tutaj nie wydarzy pozostaje trzymać czekać i tyle albo ryzykować sprzedawać ja żałuję że nie sprzedałem jak było drożej dzisiaj miałbym x 2 akcji lub x 3 to frustrujące
    ... Nadzieja jest jeszcze ale nie weim ile oni jeszcze mają tych akcji za grosz bo od tego dużo zależy
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.