Że co ? jak zleci do 0,6 zacznie sie tu hossa,podejdzie wtedy max pod 1 i bedą wywalać na wyscigi.Ja tak napewno wtedy zrobie.Jeszcze troche zostało zeby kupic po te 0,6.
A co nam pozostało powieszonym na haku ,tylko wyczuć dno potwierdzone obrotami i pakowac pod korek,I trudno uwierzyc w te 0,6 bo to zaprzeczy sygnałom kupna i zepsuje cały techniczny obraz spolki. Ale akurat tutaj bym sie nie upierał jak zjechało z 12 zl to ile znaczy dla udziałowcow cena sami potraktowali swoja spolke jak szmate.
Może prezesa, sługusa większościowych ruszy sumienie i przemówi wreszcie przez espi:)
Rozliczy się ze swoich wypocin ze strategii OZE, która tak się chwalił.
Rozwinie swoje mrzonki o inwestorach, które puszczał jak bąki przy okazji Świąt. Może:)
Jakbys nie zauwazyl zawsze pisze,ze stanem mojej wiedzy a nie mojego portfela.Szczerosc jest tym co nas rozni i bede prostowal tych co naganiaja i tych co wieszczą bankructwo jesli klamią.
akcje się kupuje i sprzedaje. Tak się zarabia. Zarabiałem na tych akcjach nawet przy 4 pln. Tylko ynwestorzy jak staryznajomek kupują i uśredniają przez lata, potem jęczą na haku:)
Dnia 2024-09-23 o godz. 20:24 ~Kiszka napisał(a): > Heh już za chwileczkę ..jestem czuwam
Ale po co Ci to? Ich ubrali po 6 zł a Ty czekasz na 60 groszy. A jak Cię ubiorą po 60gr bez możliwości zejścia z haka? Nie czarujmy się Apple to to nie jest.