po 5ciu latach istnienia PAE wyraża niezadowolenie i apeluje... musi być tam dzisiaj niezły ubaw na ul.Pańskiej... za kolejne 5 lat PAE nieśmiało zażąda.... od GA....???
Dnia 2022-05-25 o godz. 11:05 ~Realista napisał(a): > po 5ciu latach istnienia PAE wyraża niezadowolenie i apeluje... > musi być tam dzisiaj niezły ubaw na ul.Pańskiej... > za kolejne 5 lat PAE nieśmiało zażąda.... od GA....???
chroniczne obesyro...nie PAE na forum nie załatwi twoich problemów uwierz w to co Ci mówię w dobrej wierze .... zbierz w końcu resztki odwagi i napisz w końcu do PAE Co Ci sie nie podoba !!!!!! ..a wtedy My też w końcu spuścimy po Tobie wode w kibelku
tylko tyle ma do powiedzenia rzecznik PAE na jakiekolwiek wątpliwości i uwagi nt. PAE nie dziwi więc że morale spada i niektórzy oddają z myślą o nadchodzących ciężkich miesiącach.
bo dostaje się bełkot o trwających mało znaczących postępowaniach z lat 2018 a tak naprawdę pozycja negocjacyjna PAE jest żadna dlatego ludzie sprzedają
szenie że Solorz zmuszony był informację dodatkowo wystraszonym takim jak Ty wysłać. A może złapiesz się na wetkę bardzo bym tego chciał bo dla taich nie ma miejsca w PAE. Tak to jest jak nie zna się całości spraw PAE więc pisze się brednie o mało znaczącyh postępowaniach. I ponawiam pytanie czemu nie napiszesz tego na skrzynkę Olechnowicza i PAE?
Dnia 2022-05-25 o godz. 07:33 ~Realista napisał(a): > "..ponawiam także apel skierowany do pana Solorza, aby podjał z nami rozmowy w celu polubownego rozwiązania > problemu akcjonariatu spółki Elektrim". > > koń by się uśmiał a nawet obes.rał ze śmiechu, zrobisz im dzień tym apelem! >
Niestety kolego Realisto ale masz rację, na początku roku pisałem że nie przedłużam blokady i odstępuję bo nie będę ciągnął tej sprawy w nieskończoność.
Oczywiście na tym forum nie można napisać nic złego o PAE, bo przecież rada PAE jest święta, 12 apostołów, anioły, które zleciały z nieba, nieomylni i mają zawsze rację. Nie można tutaj przeprowadzić żadnej konstruktywnej krytyki ani dyskusji, bo od razu obsiadają cię trole z PAE i mieszają z błotem i wmawiają że jesteś napuszczonym trolem solorza tylko dlatego że coś ci się nie podoba.
Jedynie o czym możesz pisać to o tym co nie wnosi tutaj żadnej wartości dodanej, tylko o konieczności organizacji majdanów, psalmy wielebne na Olechowicza lub rzucanie klątwy na solorza jak to robi hwds, lub publiczne opluwanie solorza.
To napisz nam proszę co przez ten czas zrobiłeś dla sprawy. Po to stworzono skrzynkę PAE aby pisać co się niepodoba członkom. Jak byś znał regulamin PAE to też byś wiedział że takie wypowiadanie się narusza zasady określone Porozumieniem oraz Regulaminie a także zasadę lojalności wobec pozostałych akcjonariuszy Porozumienia. Ale widocznie to za ciężkie dla Ciebie do zrozumienia. Zawsze w stadzie znajdzie się tzw. czarna owca.
PAE to sekta albo folwark zwierzęcy gdzie wszystkie zwierzęta są równe ale.... PAE miało 5 lat a Olechnowicz prosi i apeluje.... tylko czekać na odzew...
gdyby np. górnicy prosili i apelowali o podwyżki już dawno pozamarzalibyśmy w swoich domach w Polsce trzeba być chamem z cegłą w ręce żeby ktoś się z tobą liczył ktoś tu mimo wieku nie wie w jakim kraju żyje, zdziecinniał na starość lub.. inni szatani są tam czynni takie mamy oto PAE
Ja jestem wdzięczny PAE. Gdyby nie P. Daniel,akcje byłyby nic nie warte. Dużo zrobił. Teraz można sprzedać po 20 zł i już nigdy nie mieć do czynienia z solorzem.
Dnia 2022-05-25 o godz. 12:11 ~piotrek napisał(a): > Dnia 2022-05-25 o godz. 07:33 ~Realista napisał(a): > > "..ponawiam także apel skierowany do pana Solorza, aby podjał z nami rozmowy w celu polubownego rozwiązania > > problemu akcjonariatu spółki Elektrim". > > > > koń by się uśmiał a nawet obes.rał ze śmiechu, zrobisz im dzień tym apelem! > > > > Niestety kolego Realisto ale masz rację, na początku roku pisałem że nie przedłużam blokady i odstępuję bo nie będę ciągnął tej sprawy w nieskończoność. > > Oczywiście na tym forum nie można napisać nic złego o PAE, bo przecież rada PAE jest święta, 12 apostołów, anioły, które zleciały z nieba, nieomylni i mają zawsze rację. Nie można tutaj przeprowadzić żadnej konstruktywnej krytyki ani dyskusji, bo od razu obsiadają cię trole z PAE i mieszają z błotem i wmawiają że jesteś napuszczonym trolem solorza tylko dlatego że coś ci się nie podoba. > > Jedynie o czym możesz pisać to o tym co nie wnosi tutaj żadnej wartości dodanej, tylko o konieczności organizacji majdanów, psalmy wielebne na Olechowicza lub rzucanie klątwy na solorza jak to robi hwds, lub publiczne opluwanie solorza.
...jak Ci się nie podoba PAE to ......sprzedaj solorzowi w zaproszeniu nie ma czegoś takiego jak "konstruktywna krytyka na forum", tutaj czyli w tym chlewiku !!!! Konstruktywna !!!!!! to może byc krytyka adresowana bezpośrednio do PAE !!!!! ...jako opinia wewnętrzna między członkami PAE Anonimowa "krytyka" na forum to w rzeczywistości mendowate obserywanie.....zwłaszcza jeśli czegoś, czego jest sie członkiem, czyli kompletnie bezrozumne....
Dnia 2022-05-25 o godz. 12:27 ~elektrim napisał(a): > To napisz nam proszę co przez ten czas zrobiłeś dla sprawy. > Po to stworzono skrzynkę PAE aby pisać co się niepodoba członkom. Jak byś znał regulamin PAE to też byś wiedział że takie wypowiadanie się narusza zasady określone Porozumieniem oraz Regulaminie a także zasadę lojalności wobec pozostałych akcjonariuszy Porozumienia. Ale widocznie to za ciężkie dla Ciebie do zrozumienia. Zawsze w stadzie znajdzie się tzw. czarna owca.
Co ja zrobiłem dla sprawy? Bezczelny typie, po to właśnie zapisałem się do porozumienia aby ludzie którym opłacałem składki robili dla sprawy to w moim imieniu. Po latach członkostwa korzyści brak, karmienie członka porozumienia jaki to sukces, że udało się zablokować rozwodnienie akcji jakim są sukcesem zaproszenia po 18 czy teraz po 19,90 których by nie było dzięki PAE, a to samo PAE zniechęca wszystkich do odpowiadania na te złodziejskie zaproszenia. To końcu to zaproszenie jest sukcesem czy nie? Dodatkowo coś tam wygrywamy w sądach ale są to nic nieznaczące zwycięstwa dotyczące mało znaczących spraw, a ugoda jak nie była odtajniona tak nie jest do dnia dzisiejszego!
Jak byłem w Porozumieniu do końca ubiegłego roku to stosowałem się do regulaminu, teraz już w porozumieniu nie jestem więc mnie ten regulamin nie obowiązuje. Pisanie na skrzynkę PAE swoich żali czy sugestii daje taki sam efekt jak przepisanie tego samego na kartkę papieru i następnie wrzucenie jej do śmietnika, rada wszystko wie najlepiej i nie potrzebuje złotych rad swoich członków, więc w odpowiedzi zwrotnej jesteś zbywany na momencie.
Piszecie, że "zaproszenia na sprzedaż akcji to wielki sukces PAE, bo bez PAE dostalibyśmy jedynie po 1,01" - wątpię, bo wystarczyłoby żebym po prostu nie sprzedał swoich akcji, tak jak zresztą robią to akcjonariusze poza porozumieniem i podejrzewam że i bez PAE efekt z zaproszeniami byłby taki sam. Zresztą mniejsza o to, skoro zaproszenie po 19,90 zł to taki sukces PAE to ja chcę z tego sukcesu skorzystać i nie być krytykowany przez akcjonariuszy porozumienia że sprzedaję swoje własne akcje skoro to przecież taki sukces PAE.
Na moje co zrobieś odpisałeś " bezczelny typie" rozumiem że przyjąłeś taką postawę co potwierdzasz po co mam być w PAE jak korzyści osiągnę te same nie będąc w nim. Więc kto tutaj jest bezczelny, nieuczciwy w dodatku kłamczuch. Jeżeli stwierdzasz że po latach członkostwa korzyści brak ?i próbujesz to udawadniać w sposób głupi i bezsensowny. No to już nic na to nie poradzę. Niczego się już nie doczytasz, nie douczysz i żadnych wniosków nie wyciągniesz. Odnośnie zaproszenia to PAE zajmuje stanowisko bo tego oczekują akcjonariusze zrzeszeni w PAE i zamieszcza je na swoich stronach. Z całym szacunkiem ale zawsze jest wykazany obiektywizm w tym co piszą i robią. A co jesteś zwolennikiem namawiania do tych złodziejskich zaproszeń? dla tego, że Ty chcesz na nie odpowiedzieć? Czy komuś Porozumienie zabraniało sprzedaży akcji, nie wydało świadectwa depozytowego? Odzew na zaproszenie pozostawia wyłącznie w gestii każdego akcjonariusza. I nie zapomnij!!! Pamietaj skorzystaj z sukcesu PAE. Przykre jest to że nawet nie potarfisz docenić oczywistych rzeczy i faktów.
Nie, odpisałem że wstąpiłem do PAE które miało walczyć i wspierałem je swoimi składkami (pieniędzmi) w tej walce, to właśnie zrobiłem. Co zrobiło PAE? to niech może każdy członek sam sobie wyciągnie wnioski.
A jakie mam korzyści po latach członkostwa? Odtajnienie umowy: Brak! Dzisiaj mam dokładnie taką samą korzyść jak Ci co sprzedają akcje a w porozumieniu nigdy nie byli, czyli równe 19,90 zł. Prawda jest taka że wstępowałem do PAE, bo liczyłem na lepszy zysk, ty jak jesteś członkiem dla idei to sobie bądź. Ja nie inwestowałem pieniędzy na giełdzie, aby latami były zamrożone, tylko liczyłem na zysk i nie wstępowałem do PAE jak do klubu, tylko dlatego że liczyłem na lepszy zysk. Zwłaszcza że nie brakowało cwaniaków, którzy zachęcali do wstępowania do porozumienia, bo rzekomo członkowie mieli dostać indywidualne zaproszenie na warunkach lepszych niż ci akcjonariusze niezrzeszeni. Tyle w temacie.
Co do zaproszeń, jeżeli PAE nazywa je złodziejskimi (z czym akurat się zgadzam) to niech automatycznie nie przypisuje sobie że są ich jakimś wielkim sukcesem, bo jedno drugiemu zaprzecza. PAE musi się zdecydować, albo zaproszenie jest sukcesem, albo jest złodziejskie i automatycznie nie jest żadnym sukcesem. Sukcesem PAE może być tylko zaproszenie albo wezwanie o wartości godziwej. Nie róbcie ludziom wody z mózgu.
dokładnie, jeszcze niedawno pisano tu że ''oferta'' będzie tylko dla członków PAE reszta niezrzeszona pozostanie z akcjami których już nikt nie kupi!!!! a okazało się że GA ma w głębokim poważaniu PAE i nie widzi potrzeby negocjacji...
Dnia 2022-05-25 o godz. 14:39 ~Realista napisał(a): > dokładnie, jeszcze niedawno pisano tu że ''oferta'' będzie tylko dla członków PAE > reszta niezrzeszona pozostanie z akcjami których już nikt nie kupi!!!! > a okazało się że GA ma w głębokim poważaniu PAE i nie widzi potrzeby negocjacji...
masz ofertę solorza !!!! .....więc korzystaj i zostaw to PAE w spokoju, skoro Ci nic nie dało/nie zaoferowało i nie pisz tutaj bredni że Rada PAE ma ruszyć na solorza z "cegłówką w reku".....bo akurat ty się z koniem na łby pomieniałes....
TRZBA PRAĆ BATEM tlusego maksingusa i LENIA DANA z PAE-NIEROBY TO SĄ NIEROBY I LENIE!!! TRZEBA RUSZYĆ NA SEJM-PODN KNF NAGŁOŚNIĆ I BIĆ ZŁODZIEJA SOLORZA
Dnia 2022-05-26 o godz. 05:39 ~bATEM_nieiNACZEJ napisał(a): płacę_SKŁADKI_DARMO i NIC OD NIEROBÓW NIE DOSTAJE W ZAMIAN > TRZBA PRAĆ BATEM tlusego maksingusa i LENIA DANA z PAE-NIEROBY TO SĄ NIEROBY I LENIE!!! > TRZEBA RUSZYĆ NA SEJM-PODN KNF NAGŁOŚNIĆ I BIĆ ZŁODZIEJA SOLORZA
Solorz Krok wspolpracowal z esbekami Kasta Sedziiowska NIE usunieta,,,,dlatego wlos z glowy mu nie spadnie.... badzcie spokojnie.....jestescie bezradni
Orlen łupi mafię paliwową.600 cystern nie wieżdza do Polski.......................no i co z tego? ROZLICZYLI PO:::::::NIE NIKT NIE SIEDZI:::::::KASTA SEDZIOWSKA ICH CRONI polskosc to nienormalnosc------dobrze powiedziane czlonek KC PZPR Miller w Brukseli sziedzi i kasuje co miesiac TO KARYGODNE
Jeżeli po nazwisku odnosisz się do człowieka, który moim zdaniem zrobił dla nas o niebo więcej niż ty, to podaj nam swoje nazwisko, i napisz co zrobiłeś. Ocenimy po nazwisku twoje działania i zdecydujemy, czy można ciebie traktować poważnie.