..................... i w czasie tego czekania, tak z nudów naprodukowałeś sporą ilość różnych NICK-ów z których piszesz. Zmieniaj urządzenia - taka drobna rada!!!
Dnia 2022-05-26 o godz. 14:26 zulusowaty napisał(a): > ..................... i w czasie tego czekania, tak z nudów naprodukowałeś sporą ilość różnych NICK-ów z których piszesz. Zmieniaj urządzenia - taka drobna rada!!!
Dnia 2022-05-26 o godz. 14:26 zulusowaty napisał(a): > ..................... i w czasie tego czekania, tak z nudów naprodukowałeś sporą ilość różnych NICK-ów z których piszesz. Zmieniaj urządzenia - taka drobna rada!!!
mylisz się , niekoniecznie trzeba zmieniać urządzenia , z uwagi na powtarzalność w niektórych konfiguracjach IP . wielokrotnie tak miałem ,nakładały się w tej samej sieci ,miejscowość nieistotna.
Nooooo..., chyba że spekulacyjnie jak na YOLO. Najpierw dłuuuuuugie miesiące osuwania się kursu i totalna stagnacja na kursie, a potem w kilka dni skok na kilka złotych. Tutaj może być podobnie, jak na wielu tego typu spółkach.
Żeby tylko nie przegapić "tego" momentu. Wygrają Ci, którzy wykażą się największą cierpliwością!
To jest spółka czysto spekulacyjna. Tu nie ma żadnej sprzedaży, żadnego realnego biznesu! Raporty są na zasadzie CTRL C - CTRL V. We wrześniu zeszłego roku mieli podać info co z tymi ładowarkami od Chińczyka - co mamy?? CISZA! Nie ma żadnej informacji co z tym super osiedlem w Zalewie! Pole golfowe i ośredek - nic, kompletnie NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i prawa poboru do nowej emisji! Jak makiem zasiał!!!
Co o tym myśleć??? Nie mam pojęcia. W normalnym Świecie tego typu spółka powinna już być zdjęta z notowań, a sam Zarząd powinien ostro tłumaczyć się przed KNF-em i prokuratorem. Ale..., że mamy bananowe państwo to jest jak jest!
Osobiście mam trochę akcji i czekam na podbitkę. 50/50 - albo zarobię na ruchu spekulacyjnym albo wszystko stracę - będę miał przynajmniej stratę którą będę mógł odpisać na koniec roku.
Kurs jest cały czas trzymany w okolicach 9-10 gr. Gdy spada za dużo to automatycznie jest podbitka na 10 gr. Juz pare razy tak było. To daje do myslenia