1 000 004 zł tyle wyniosły wynagrodzenia w firmie w 2021 zgodnie z raportem. Jak na działalność dwóch osób w zarządzie i figurantów w RN z kiepskimi efektami działania grubo płacą w Brasterze.
566 000 zł tyle wyniosły usługi obce.
109 000 zł zuzycie materiałów i energii. Też grubo, ogrzewają chyba gazem przy otwartych oknach całą zimę.
Strach pomyśleć jak w końcu firma zacznie coś robić, koszty urosną chyba x 10
Tyle razy już tutaj o tym pisałem.... Ludzie jarają się tym, że prezes kupuje akcje, ale nie kumają tego, ile wyciąga ze spółki. I tyle razy pisałem, aby kupowanie akcji tej spółki zostawić na dzień, kiedy będzie poważne info o umowie na kilka baniek euro czy dolarów. A teraz wisicie na haku. Giełda weryfikuje marzenia... Miłego
Jutro publikacja raportu za pierwszy kwartał. Przypominam że kończy się okres zamknięty dla zarządu na handel akcjami.
Jutro może również odnajdzie się cudownie podpis księgowego i tym samym notowania wrócą na ciągłe.
Od środy pompujemy w kosmos :)
Ci co stracili na krypto odrobią na brasterze.
Red zawsze mnie zastanawia jak czytam twoje "mądre" wypowiedzi co ty masz na celu, że tak śledzisz losy tej spółki. Twoja wiedza jest zaskakująca ale chyba tylko dla samego siebie. Myślisz że te twoje wpisy ktoś bierze na poważnie?
Wiedzy mam więcej niż ci się wydaje ale nie przeżywam tego tak jak ty. Czasu ci szkoda bo pewnie masz jeszcze dużo mądrosci do napisania na innych spółkach. Myślę że jestem za stary na twojego synka. To jest kolejny dowód na te twoje głupie teksty. Pomyśl zanim napiszesz. To że ludzie cię nie widzą nie znaczy że masz przed samym sobą grać pajaca.
Zeby tak doic Spolke, majac swiadomosc jej tragicznej sytuacji finansowej ,to dzialanie na granicy dzialania na szkode firmy. Jeszcze Dariusz bedzie grzebal
wyłapałem taką śmiesznostkę ze sprawozdania: "Przychody ze sprzedaży: 2-3 mln zł w ciągu kolejnych 12 miesięcy" ciekawe jak to zamierzają osiągnąć? nigdy tak nie osiągnęli, max przychody były 4 lata temu a i tak były 4 razy mniejsze - mrzonki albo celowe kłamstwa