Dnia 2022-05-23 o godz. 09:56 ~Ponton napisał(a): > tak tylko napisze wig20- 2,385 na zielonono, szrot bez obrotów spadek 1,6% brak odbicia nawet zdechelego kota po spadku 60%
I Piszesz nam to ponieważ ?:
A. Uważasz ze jesteśmy ślepi ? B. Masz w tym jakiś interes ? C. Nudzi Ci się na innych spółkach które posiadasz i pragniesz stracić trochę niepotrzebnego czasu ? D. Postanowiłeś koniecznie obserwować spółkę której nie chcesz nigdy kupić bo jest według Ciebie bankrutem ? E. Inna przyczyna ... zaskocz nas ...
Kto sypie i co sypie? dziś i nie tylko obrót to po kilka tysięcy sztuk ... to jest sypanie? W drugą stronę piszesz "obrót jak na warzywniaku". Zdecyduj się albo warzywniak albo sypanie ... bo jedno wyklucza drugie. Nie wiem co Ci daje wieczne utyskiwanie na COMPR, bo to że się nudzisz mnie nie przekonuje. Robisz to z jakiegoś powodu ... wg mnie wyżywasz się bo jesteś sfrustrowany swoimi decyzjami dot COMPR innego racjonalnego powodu nie widzę ...
sypie , sypie, tylko dostosowuje sie do wrzywniaka, po spadku 60% podaz dalej zadzi. tera zjestem tu z symaptii do was, i smieszy mnie was ciagly optymizm np na takich sesjach jak ta, ale i tak sie juz wyciszyliscie i widzice ze cos nie tak:)
Ponton - śmieszysz to Ty wielu tutaj, a ja to już sie martwię o Ciebie, bo nie jest dobrze ... ale nie z COMPR tylko z Tobą Plączesz się z tym warzywniakiem i sypaniem. Ja nic nie zauważyłem, że coś się wydarzyło złego w COMPR poza tym że nie dostali przetargów na wagony z PKP. Zauważyłeś coś jeszcze?
oczywiscie caly czas pisze, powiedz dlaczego po spadku 60% przy takich sesjach nie ma odbicia przy tak zdołowanym kursie? i ciagle podaz jest w przewadze?
Dnia 2022-05-23 o godz. 17:48 ~Ponton napisał(a): > oczywiscie caly czas pisze, powiedz dlaczego po spadku 60% przy takich sesjach nie ma odbicia przy tak zdołowanym kursie? i ciagle podaz jest w przewadze?
Dlaczego piszesz tylko o spadku ? Compremum po wzroście od dołka Covid-19 z poziomu 0,962 w dniu 02.04.2020 o 360% do poziomu 2,49 zł jest nadal bardzo dobrą inwestycją :))
Dnia 2022-05-23 o godz. 18:31 ~Kr napisał(a): > Dnia 2022-05-23 o godz. 17:48 ~Ponton napisał(a): > > oczywiscie caly czas pisze, powiedz dlaczego po spadku 60% przy takich sesjach nie ma odbicia przy tak zdołowanym kursie? i ciagle podaz jest w przewadze? > > Dlaczego piszesz tylko o spadku ? > Compremum po wzroście od dołka Covid-19 z poziomu 0,962 w dniu 02.04.2020 o 360% do poziomu 2,49 zł jest nadal bardzo dobrą inwestycją :))
Oczywiście tam miało być 0,692 zł w dniu 02.04.2020 !!
Ponton
A czy Ty rozumiesz ze na giełdzie nie tylko nagle spada i od razu nagle rosnie?
Czy dla Ciebie i Tobie podobnych musi być max up i max down?
Poczekajmy chwile.
Wg mnie na razie nic się złego ani dobrego nie dzieje na kursie.
Stagnacja po spadku.
Ktoś sprzedaje, inni kupują.
Nie ma paniki. Bardziej bym orzekł … czekanie.
Obroty nie potwierdzają żadnego ruchu.
Tyle - starałem się bardzobiektywnie opisać sytuacje na dziś.
Subiektywnie czytaj po mojemu jest tak, ze kurszostak z jakiegoś powodu zdołowany, również dzięki wywołaniu paniki u niektórych.
W spółce poza rezygnacja przez PKP (chwilowo) z przetargow na wagony nic złego się nie wydarzylo, a wręcz odwrotnie.
Zatem dalej bardzo subiektywnie wystarczy niewiele żeby kurs ruszył i to sprawnie w górę.
Jak będzie zobaczymy, ale daruj sobie te Twoje analizy, bo jesteś sfrustrowany z nie znudzony. Boli Cię ze straciłeś, a straciłeś bo sprzedales taniej. Tylko po co się na innych wyzywasz?