• Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~Krzysztof [37.30.96.*]
    Go UP!
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~Krzysztof [37.30.96.*]
    Rozgrzewka i czyszczenie ostatnich zrzutów pod koniec sesji i w następnych dniach będzie jeszcze ciekawiej, a obroty po długiej przerwie wracają na właściwe poziomu
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~PhD [31.0.121.*]
    dzisiaj 10+ a za tydzień 20+ ............a to nie będzie jeszcze koniec bo NASDAQ czeka
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~jujubee [31.6.159.*]
    jojo
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~Mdgman [89.75.81.*]
    Yeah, na widły go :)
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~Oro [83.18.219.*]
    Wykorzystali dobre otoczenie giełdowe żeby podpompować gniota i ubrać kolejnych naiwnych
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~Krzysztof [37.30.96.*]
    Bla bla bla - sprzedałeś na dnie i płaczesz, górne widły już są i będzie jeszcze wyżej każdego dnia - te akcje są spokojnie warte 20-30 zł na walor, a jak sytuacja nabierze rozpędu i przychody będą nadal tak wzrastać to będzie 50-100 lub może wrócić nawet na kilkaset zł jak kiedyś, zwrocie uwagę jak mało jest akcji w realnym obrocie, to nie spółka co ma 100 milionów akcji tylko bardzo mało akcji w obrocie, a duże fundy twardo trzymają swoje pakiety - nawet jak mały find sypał w ostatnich tygodniach to amunicja mu już się skończyła - duże nadal trzymają i byli na NWZA - moim zdaniem będzie coraz lepiej - ale przekonacie się sami!
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~Primo [193.109.244.*]
    Gdzie macie informacje że któryś fundusz sypał? Chyba nie ze stooq a z ich "aktualnymi" datami i zaległym wykazem zmian tranzakcji! Spadało na obrocie +- 10 k dziennie to jak wychodził któryś, to z dolnej piątki fundów a to bez znaczenia bo nie jeden z nas ma na takim poziomie zaangażowania jak np: Aviva 21k, śmiech nie ilość. To taki w sumie mógł wyjść ;)
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~lala [77.111.246.*]
    wsciekla podaż
    już po wzrostach
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~Krzysztof [188.147.101.*]
    Popyt rządzi od wczoraj i będzie rządził jeszcze bardzo długo, na dole link potwierdzający zawarcie umowy:

https://biznes.pap.pl/pl/news/listings/info/3284239,medicalgorithmics-sa-(30-2022)-zawarcie-umowy-opcji-nabycia-aktywow-medi-lynx-oraz-umowy-pozyczki
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~Ja [86.63.90.*]
    to jest przelewanie z próżnego w puste.... czekamy na wyniki I kw, tam się dowiemy więcej
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~lala [77.111.246.*]
    rzondzi jak cholera
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~Fizol [31.6.159.*]
    no jak Wasza północ, mówiłem że podbitka była pod wywalanko.
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~oli [89.64.37.*]
    Co dzisiaj powiesz panie Fizol?
    Dnia 2022-05-20 o godz. 10:00 ~oli napisał(a):
    > Co dzisiaj powiesz panie Fizol?

komu udało się dzisiaj wyjść z tego syfa powinien zainwestować w aillronka, to naprawdę spółka na której da się w przyszłości odrobić straty z mdg.
    To jest ten przypadek kiedy nick - ewidentne nie pasuje do osoby, która go uważa - bo z mądrością to nie ma nic wspólnego - teraz patrz ,,filozofie” jak rośnie dzisiaj i w kolejnych sesjach - te akcje są warte znacznie więcej. Miłego weekendu :)
    Dnia 2022-05-20 o godz. 10:12 ~Krzysztof napisał(a):
    > To jest ten przypadek kiedy nick - ewidentne nie pasuje do osoby, która go uważa - bo z mądrością to nie ma nic wspólnego - teraz patrz ,,filozofie” jak rośnie dzisiaj i w kolejnych sesjach - te akcje są warte znacznie więcej. Miłego weekendu :)

obyś miał rację, ja jednak nie podzielam Twojego zdania.
    Mam rację i jestem tego pewien w 88% - zostawiam 12% że może być inaczej niż przewiduję, według mnie nie tylko wszystko poniżej 10 zł to bardzo atrakcyjna cena ale z oczadzeni również wszystko po kilkanaście złotych to atrakcyjna cena i jak wskoczy na kilkanaście to będzie stopniowo die piać powyżej 20-30 l, a z czasem wyżej - naturalnie potrzeba na to czasu i oczywistym jest, że po wystrzałach jak w środę - może przyjść chwilowa korekta jak w czwartek ok 5% to normalne - ale dzisiaj powinen być atak na ok 10 zł i wyżej. Jest bardzo mało akcji w wolnym obrocie - dlatego tak spadało i dlatego będzie dynamicznie rosnąć ale niech każdy robi co uważa, ze swoimi pieniędzmi - moim zdaniem ta firma da zarobić i to dobrze, a potencjalny zysk jest warty ryzyka - kolejne raportu powinny potwierdzać zmianę trendu. Jestem na rynku ok 15 lat i rzadko się mylę co nie oznacza, że zawsze muszę mieć rację ale uważam, że MDG to dobry wybór.
    Dnia 2022-05-20 o godz. 12:50 ~Krzysztof napisał(a):
    > Mam rację i jestem tego pewien w 88% - zostawiam 12% że może być inaczej niż przewiduję, według mnie nie tylko wszystko poniżej 10 zł to bardzo atrakcyjna cena ale z oczadzeni również wszystko po kilkanaście złotych to atrakcyjna cena i jak wskoczy na kilkanaście to będzie stopniowo die piać powyżej 20-30 l, a z czasem wyżej - naturalnie potrzeba na to czasu i oczywistym jest, że po wystrzałach jak w środę - może przyjść chwilowa korekta jak w czwartek ok 5% to normalne - ale dzisiaj powinen być atak na ok 10 zł i wyżej. Jest bardzo mało akcji w wolnym obrocie - dlatego tak spadało i dlatego będzie dynamicznie rosnąć ale niech każdy robi co uważa, ze swoimi pieniędzmi - moim zdaniem ta firma da zarobić i to dobrze, a potencjalny zysk jest warty ryzyka - kolejne raportu powinny potwierdzać zmianę trendu. Jestem na rynku ok 15 lat i rzadko się mylę co nie oznacza, że zawsze muszę mieć rację ale uważam, że MDG to dobry wybór.

na MDG jestem kilka lat i bardzo się na tej spółce zawiodłem, nie mam obecnie zbyt dużego pakietu wyszedłem z połowy akcji gdy kurs był nieco ponad 13 zł z dużą oczywiście stratą, nie dokupywałem akcji gdy mogłem nawet po 7 zł a teraz środki już zainwestowałem w aillrona i harper - czy dobrze zrobiłem to się okaże za pewien czas.
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~Krzysztof [104.28.45.*]
    Ponieważ w tygodniu mam mało czadu, w weekend też mało ale trochę więcej - to przypominam pierwszy z brzegu wątek z późnej wiosny 2022 - kiedy akcje były najniżej w historii: maj - czerwiec 2022 co kto pisał wówczas i jakie miał zdanie o spółce - pisałem wtedy tak samo jak teraz podpisujac się swoim imieniem. Nie naganiam nikogo na zakup - róbcie co chcecie ze swoimi pieniędzmi - okazji nie brakuje - tylko myślcie niezależnie i nie dajcie się sterować tak samo jak wtedy tym co pisali bzdury o bankructwie i że zraz będzie poniżej złotówki jak i tym, którzy udają, że aktualna sytuacja w spółce jest podobna lub nawet gorsza od tego co było w pierwszej połowie 2022. Zobaczymy jaki będzie kurs po wynikach. 3majcie się!
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~Med [94.254.185.*]
    Info info
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~Medical [94.254.185.*]
    https://isbiznes.pl/2023/04/18/medicalgorithmics-dostarczy-sprzet-dla-anacardio-w-badaniu-klinicznym-w-ue-i-wlk-brytanii/
    Trzymać papier bo będą kolejne
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~Informator [31.0.50.*]
    Do wyników będzie gorąco
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~Jr [31.0.46.*]
    Kierunek 30zł
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~Marcomp [188.137.46.*]
    Leszcze bez akcji a my w górę
  • Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ! Autor: ~JR [31.0.62.*]
    Będzie ostra zabawa
[x]
MEDICALG 3,59% 31,75 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »