Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,80 zł , zmiana od tamtej pory: 232,39%

Re: Lecimy dzisiaj ostro na Północ!

Dnia 2022-05-20 o godz. 12:50 ~Krzysztof napisał(a):
> Mam rację i jestem tego pewien w 88% - zostawiam 12% że może być inaczej niż przewiduję, według mnie nie tylko wszystko poniżej 10 zł to bardzo atrakcyjna cena ale z oczadzeni również wszystko po kilkanaście złotych to atrakcyjna cena i jak wskoczy na kilkanaście to będzie stopniowo die piać powyżej 20-30 l, a z czasem wyżej - naturalnie potrzeba na to czasu i oczywistym jest, że po wystrzałach jak w środę - może przyjść chwilowa korekta jak w czwartek ok 5% to normalne - ale dzisiaj powinen być atak na ok 10 zł i wyżej. Jest bardzo mało akcji w wolnym obrocie - dlatego tak spadało i dlatego będzie dynamicznie rosnąć ale niech każdy robi co uważa, ze swoimi pieniędzmi - moim zdaniem ta firma da zarobić i to dobrze, a potencjalny zysk jest warty ryzyka - kolejne raportu powinny potwierdzać zmianę trendu. Jestem na rynku ok 15 lat i rzadko się mylę co nie oznacza, że zawsze muszę mieć rację ale uważam, że MDG to dobry wybór.

na MDG jestem kilka lat i bardzo się na tej spółce zawiodłem, nie mam obecnie zbyt dużego pakietu wyszedłem z połowy akcji gdy kurs był nieco ponad 13 zł z dużą oczywiście stratą, nie dokupywałem akcji gdy mogłem nawet po 7 zł a teraz środki już zainwestowałem w aillrona i harper - czy dobrze zrobiłem to się okaże za pewien czas.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDICALG -1,02% 29,25 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.