Cała półka różnych syropów i napojów od Herbapolu. Fajne ezorniczo butelki, etykiety, opakowania zbiorcze. Ilość produktów od Excellence? Zero. Takie samo zero jak niedługo na waszych kontach maklerskich.
Tym że jakiś czas temu napchałem wam w ryj po 30gr jak była podbitka pod głosowanie konopne w sejmie a firma nic nie zarabia i niedługo odkupię po 10gr i za pół roku znowy wyrsam na was przy kolejnej podbitce
Trzeba zmienić market na biedrę tam tego pełno i zejdź z tą megalomanią. Za malutki jesteś by sterować kursem, wiec się nie tak nadymaj, bo na nikim wrażenia nie robisz, No chyba że na babci :)
Kumaty przecież pamiętam pojawienie się twojej osoby, kupowałeś po 0.25 i najpierw byłeś miily, dopóki nie zrozumiałeś że cię wydym....nawet chwialioes się zdjęciem ze swojego prestiżowego samochodu renault laguna. Śmieciem jesteś i pozostaniesz
To ja - kumaty od laguny. Faktycznie byłem pod siedzibą firmy by zobaczyć w co wmoczyłem dobytek życia. No niestety. Firma to zwykły Januszex bez perspektyw.