• Byłem w Lidlu Autor: ~Kumaty [5.173.136.*]
    Cała półka różnych syropów i napojów od Herbapolu. Fajne ezorniczo butelki, etykiety, opakowania zbiorcze. Ilość produktów od Excellence? Zero. Takie samo zero jak niedługo na waszych kontach maklerskich.
  • Re: Byłem w Lidlu Autor: ~Inżynier_Mamoń [89.151.44.*]
    i czym sie podniecasz syneczku?
  • Re: Byłem w Lidlu Autor: ~Kumaty [5.173.136.*]
    Tym że jakiś czas temu napchałem wam w ryj po 30gr jak była podbitka pod głosowanie konopne w sejmie a firma nic nie zarabia i niedługo odkupię po 10gr i za pół roku znowy wyrsam na was przy kolejnej podbitce
    kupujesz chyba wirtualnie, tutaj jest stabilna społka ze stabilnym wzrostem organicznym , nie od razu Kraków zbudowano
  • Re: Byłem w Lidlu Autor: ~Nicpoń [195.88.115.*]
    Trzeba zmienić market na biedrę tam tego pełno i zejdź z tą megalomanią. Za malutki jesteś by sterować kursem, wiec się nie tak nadymaj, bo na nikim wrażenia nie robisz, No chyba że na babci :)
  • Re: Byłem w Lidlu Autor: ~Kumaty [80.50.148.*]
    Na Babci i Marku
    cały Auchan zastawiony syropami Excellenca - tyle w temacie
  • Re: Byłem w Lidlu Autor: ~Babunia [84.44.23.*]
    Kumaty przecież pamiętam pojawienie się twojej osoby, kupowałeś po 0.25 i najpierw byłeś miily, dopóki nie zrozumiałeś że cię wydym....nawet chwialioes się zdjęciem ze swojego prestiżowego samochodu renault laguna. Śmieciem jesteś i pozostaniesz
  • Re: Byłem w Lidlu Autor: ~kumaty [178.132.108.*]
    To ja - kumaty od laguny.
    Faktycznie byłem pod siedzibą firmy by zobaczyć w co wmoczyłem dobytek życia.
    No niestety. Firma to zwykły Januszex bez perspektyw.
[x]
EXCELLENC 1,85% 0,30 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.