Nie zapowiada się na spadki. Właściwie to zawsze było tak, ze kiedy GPW w dół to PMPG w górę. Spadki na giełdzie widać nie maja końca, wiec może utrzyma się dobra passa dla PMPG. Fundamenty ku temu są, co widać po wynikach. Ja trzymam.
Greg, tutaj wszyscy narzekający (którym rok temu nie przeszkadzało naganiać na kupno akcji pisząc o zasięgu sięgającym 10zl) sprzedali te akcje w zeszłym roku. Dlatego teraz, nawet jesli marzą im się spadki, kurs zachowuje się stabilnie, bo…ich juz nie ma i nie ma kto sypać. Po tym co się ostatnio dzieje na rynku spokojnie polecielibysmy w dół
jak reszta, ale skoro nie ma sypaczy, to stoimy w miejscu albo idziemy lekko do góry, bo spółka nadal skupuje tanie akcje. Pomógł nam tez raport, który pokazał fundamenty spółki. Dlatego tez po raporcie ucichli zupełnie maruderzy, bo nie ma się do czego przyczepić.
I widzisz jaki z Ciebie specjalista z założeniem tego wątku?
A reszta co tak zamilkła?
Teraz ktoś wystawił parę koła akcji, bo myśli, ze ja bede sypał po 3,30. Moje zlecenie, tak jak mówiłem, miało termin ważności i zniknęło. Po takich spadkach na giełdach i tak silnym zachowaniu spółki uważam, ze w wakacje zobaczymy 4zl.
Zostało Ci jeszcze te 800szt po 3,28 do sprzedania i możesz iść gdzieś indziej. Kolejne akcje skupione, czyli kolejna podaż wciągnięta. Chyba ostatni zostałeś z tych maruderów, wiec w końcu na forum będzie ruch generowany tylko przez tych, którzy maja. coś więcej do napisania niż wciąż te same kawalkil