5 marca napisałem ze ta spolka dopiero wam pokaze co to jest cierpliwosc . mnie nauczyla w ciagu 11 lat. tych dwoch oszolomow nie jest zainteresowanych wzrostem. zrozumiecie sami pozdrawiam
A kto z funduszy instytucjonalnych chciał przed wybuchem wojny mieć spółkę, która robi plandeki pod parasole piwne, reklamowe i trochę raz na jakiś czas zamówienie w zbrojeniówce… nie było pod co kupować spółki bez większych perspektyw jak dywidendy nie płaciła jeszcze.
Teraz sytuacja może się zmienić, co widać już po wygranych przetargach. Inaczej się podchodzi do spółek z sektora obronnego w obliczu zapowiedzi rządów NATO dotyczących zwiększenia wydatków na obronność, by spełniać limity minimalne.
myślę podobnie i dodam, że te kontrakty podpisywane były z agencjami rządowymi więc tutaj o zlecenia nie ma co się martwić. Akcjonariat wymęczony przez lata marazmem oddaje jeszcze z zyskiem, bo liczył na 10 ziko w miesiąc. Tutaj ta korekta jest pięknie prowadzona. Może jeszcze I kwartał nie pokaże mocy ale następne będą dużo lepsze. Przychody na ten rok planowane były na 320 mln. To może być dużo więcej. Wtedy 2 ziko będzie tylko wspomnieniem.