~LESZCZ odpowiada ~Troll2022-05-13 21:11IP 31.1.87.*
Kto miał kupić akcje to już kupił . Teraz zlecą się gracze krótkoterminowi kupią i wywalą zgarniając dywidendę :) Wówczas ja będę gotowy do kolejnych zakupów. Jakie to proste :)))))))))))))))))))))))
Jakie to proste oj jakie to proste. To było pewne że będzie dywidenda i każdy wiedział ale no cóż zrobić jesteś tak pewny siebie że ho bo.
Rośnie czy spada ???? :) Nie pisałem o ile urośnie :))))))))) Nie wyznaczono nawet dnia dywidendy . Pewna to jest śmierć :))))))))) Zapowiedz dywidendy to nie jest dywidenda i jak uchwalą to będzie :) Czy jestem pewny tego co robię ? Tak jestem pewny bo mam trzy scenariusze odnośnie tej spółki:))))) Zamierzam pozostać na tej spółce na czas nieograniczony :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jak pisałem że spadnie to zarzekales się że nie a spadło od 42 do 36 z haczmiem a po ogłoszeniu byłeś w takiej euforii jakoby dzisiaj miała być luka +10 proc na otwarciu hah. Jak tam powiesz mi skąd zysk taki duży kwartalny 4 coś na akcje ?
Jakie 42pln ????????? skoro wszedłem przy 41xx :))))))))))) . Przeczytaj to co napisałem powyżej i nie konfabuluj :) . Nie oddam kasyna :) Bo to złoty kogut :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ehh umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie pisze o tobie a o tym że gdy pisałem że spadnie zarzekales się że nie spadnie ale wiem że twoja logika jest dość słaba
Tu to nie ma żadnego ruchu. Jest tylko paru co się w kółko miotają i tyle. Jak fundusze nie zaczną działać to tylko automat cały ten ruch na akcjach robi.
Nic to.
Pozostaje tylko czekać.