• Aktualizacja!!!!! Autor: ~Ponton [89.72.29.*]
    wig20 +4,85%, szrot ledwo 1,25% po spadku 55%, szrot do kwadratu:))))

• Re: Aktualizacja!!!!! Autor: ~Idolek [84.17.55.*]
    Jesteś tępakiem ?
  • Re: Aktualizacja!!!!! Autor: ~Ponton [89.72.29.*]
    dlaczego mnie obrażasz?
    Bo jesteś żałosny.
    juz ci pisałem miej pretensje do tego co zyeb... kurs o 55% a nie do mnie
    Żal mi ciebie. Przez takiego gnoja wiele osób sprzedaje akcje na tych poziomach jak teraz tracąc dużą kasę. Zero wyrzutów sumienia.

Taki gnój jak ty jeśli by naprawdę uważał że to słaba spółka po prostu kupiłby akcje innych spółek. Nie chcesz kupić tanio Compremum od biedaków którzy je ci sprzedadzą to co tu robisz? Naganiasz na spadki bo masz taki fetysz?
    Kogo robisz w ch ..... ???
    ty cfelasie ty naciagałes ludzi po 5 zł pieknyhmi wpisami a teraz ci co kupili po 5 zl moze od ciebie na kółkach sa w plecy 50% to ty nie masz honoru a szukasz winy u innych stan przed lustrem i powiedz nagoniłem leszcza po 5 zl , a jak ktos pisal zle to wtedy huzia na juzia i ze prostak gnoj ty ciotooo
    Naganiasz ludzi by sprzedawali za pół darmo. Dobrze wiesz jaki spółka ma potencjał i z czego wynika zmniejszenie się zysku netto gnoju. Nie chcesz kupić akcji? To co tu robisz gnoju? Mam nadzieję że jak najmniej osób skorzysta z twoich fałszywych rad.

• Re: Aktualizacja!!!!! Autor: ~Rety [37.30.101.*]
    Miernota nie ma co pisać to też pisze , tak już mają gołe ludki
    Przez ciebie cypoo ludzie potrącili 50%kapitału
    Potracili bo taki gnój jak ty nagania ich by sprzedawali w dołku kłamiąc i manipulując. Jeszcze raz zapytam gnoju - jak twoim zamiarem nie jest chęć kupienia tanich akcji to co byś tu robił??? Oszuście! A swoją drogą wiesz już ile masz akcji????
    Zapisz sobie ..... Compremum będzie po 10 zeta. A tracą tylko ci których gnoju nakłoniłeś do sprzedania za pół darmo.
    Stracili ci których nagoniles po 5zl
    Nic nie zarobiłeś, ani nic nie straciłeś do puki nie sprzedasz akcji. Prosta zasada ofermo.
    Tracą ci których ty gnoju naganiasz, by sprzedawali ci tanie akcje.... przekonując ich przy tym że spółka może nawet ogłosić upadłość.
    Jakim gnojem trzeba być, by to robić?
    Ty fjuc.. Ie można kupić po 2.5 nie naciągaczu po 5zl bo naganiał es jak piękne Infa będę
    Ale ty pajacu namawiasz ludzi by sprzedawali po 2,50. Czego ty ku...rwa nie rozumiesz? Jesteś takim tępakiem czy takiego udajesz?
    A gdzie pipo napisałem, ludzie sprzedajcie, masz takie stwierdzenie anusie?
    :D Ludzie sami ocenią co pisałeś. Bo ogólnie gila mnie to że jesteś oszustem. Zależy mi na tym by zobaczyli co inni, To myślę że wystarczy. :D
  • Re: Aktualizacja!!!!! Autor: ~Zakar [37.47.118.*]
    Dajcie mu spokuj pieknie razem z Ce ograli wszystkich na slogan:

Compremum to bankrut i bedzie potrzebna emisja ratunkowa wiedza co robia widać Ponton nie kupił jeszcze tyle ile chciał Ce juz skonczyl kupować wiec sie pochwalił !! Ograli wszystkich sprzedajacych .. a moralność no cóż czyz to nie ponton posadzal wszystkich o oszustwa że teraz piszemy jaka to wspaniała firma a potem sprzedy i zikniemy ?!!
    Ponton my nadal tu jesteśmy i nie wstydzimy sie tego że mamy akcje dobrej spólki od dawna !!
    A Ty ograleś frakerów i moralnie dobrze sie czujesz ? No cóż Ty z Ce moze i dobrze a jak wasze ofiary ?? Dziękują wam już ?
[x]
COMPREMUM 13,27% 1,28 2026-04-14 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.