• Czuj duch - wyniki, wyniki!! Autor: ~Mydło [5.173.97.*]
    Czekamy na raporcik dziś po sesji, nie ukrywam że nie bez nadziei na miłą niespodziankę
  • Re: Czuj duch - wyniki, wyniki!! Autor: ~Inny [188.33.240.*]
    Myślisz że pokażą zysk z działalności operacyjnej? Obawiam się że niestety nie. Póki co mamy wzrost przychodów który jeszcze nie przedkłada się na zysk. Chociaż oczywiście mam nadzieję że będzie na plus.
  • Re: Czuj duch - wyniki, wyniki!! Autor: ~Mydło [5.173.97.*]
    Pokazali wyższy przychód i niższą stratę czyli zgodnie z oczekiwaniami rynku, no to teraz czekamy na jeszcze lepszy raport za pierwsze półrocze, nic innego nam nie pozostaje.
  • Re: Czuj duch - wyniki, wyniki!! Autor: innny [128.127.88.*]
    Cieszy ta poprawa wyników, natomiast wg mnie do przełomu jeszcze daleka droga. Czekam na zysk operacyjny, mam nadzieje, że w tym roku go zobaczę
  • Re: Czuj duch - wyniki, wyniki!! Autor: ~Small [46.134.181.*]
    Szkoda ze ceny kosmetyków nie idą do góry tak jak ceny żywności czy paliw , wtedy mielibyście już duży plus , widać rynek kosmetyczny się się nie zgadał tak jak inne branże :/
  • Re: Czuj duch - wyniki, wyniki!! Autor: ~Karina [5.173.105.*]
    Ceny by poszły w górę gdyby państwowe urzędy działały prawidłowo i zakazały sprzedaży wyrobów mydło podobnych w biedronce lub też gdyby przeprowadzić rzetelną akcję informacyjną która by uświadomiła kobietom że są brudne niedomytki z powodu niby-mycia się niby-mydłem to całe dziadostwo sprzedawane po złotówce powinno zniknąć z półek a jego producenci ukarani dużymi grzywnami za oszukiwanie klientów i doprowadzenie do pandemii covid 19 której przyczyną byl po prostu brud a nie świrus
  • Re: Czuj duch - wyniki, wyniki!! Autor: ~prawda [83.7.99.*]
    Jesli ja w Biedronce kupuję żel do golenia Gilette 240 ml za 9 zł .., to sorry, ale nie kupię żelu WARS 200 ml za 13 zł...
  • Re: Czuj duch - wyniki, wyniki!! Autor: ~LongT [188.146.196.*]
    Kupisz, kupisz...
    A wiesz że kremu Wars używa Mikołaj Roznerski?
  • Re: Czuj duch - wyniki, wyniki!! Autor: ~Mydło [5.173.121.*]
    ty nie kupujesz Gilette, ty kupujesz pudełko z Gilette ale zawartość tego pojemnika to podróba z Ukrainy albo Mołdawii tak samo jest z mydłem Dove, Dove z biedronki ma tylko opakowanie takie samo jak w Niemczech ale w środku siedzi chińska podróba co nieco podobna do oryginału, było o tym głośno jakiś czas temu ale gangsterka szybko ukrecila łeb tematowi bo na tym się robi grubą kasę a poza tym różne produkty wszystkich marek trzeba kupować podobnie jak gaz i ropę od różnych dostawców,nie kierować się wyłącznie cenami...... polskie koltunstwo ciągle się pleni jak widać
[x]
MIRACULUM 1,49% 0,68 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.