Myślisz że pokażą zysk z działalności operacyjnej? Obawiam się że niestety nie. Póki co mamy wzrost przychodów który jeszcze nie przedkłada się na zysk. Chociaż oczywiście mam nadzieję że będzie na plus.
Pokazali wyższy przychód i niższą stratę czyli zgodnie z oczekiwaniami rynku, no to teraz czekamy na jeszcze lepszy raport za pierwsze półrocze, nic innego nam nie pozostaje.
Szkoda ze ceny kosmetyków nie idą do góry tak jak ceny żywności czy paliw , wtedy mielibyście już duży plus , widać rynek kosmetyczny się się nie zgadał tak jak inne branże :/
Ceny by poszły w górę gdyby państwowe urzędy działały prawidłowo i zakazały sprzedaży wyrobów mydło podobnych w biedronce lub też gdyby przeprowadzić rzetelną akcję informacyjną która by uświadomiła kobietom że są brudne niedomytki z powodu niby-mycia się niby-mydłem to całe dziadostwo sprzedawane po złotówce powinno zniknąć z półek a jego producenci ukarani dużymi grzywnami za oszukiwanie klientów i doprowadzenie do pandemii covid 19 której przyczyną byl po prostu brud a nie świrus
ty nie kupujesz Gilette, ty kupujesz pudełko z Gilette ale zawartość tego pojemnika to podróba z Ukrainy albo Mołdawii tak samo jest z mydłem Dove, Dove z biedronki ma tylko opakowanie takie samo jak w Niemczech ale w środku siedzi chińska podróba co nieco podobna do oryginału, było o tym głośno jakiś czas temu ale gangsterka szybko ukrecila łeb tematowi bo na tym się robi grubą kasę a poza tym różne produkty wszystkich marek trzeba kupować podobnie jak gaz i ropę od różnych dostawców,nie kierować się wyłącznie cenami...... polskie koltunstwo ciągle się pleni jak widać