• Jutro raport Autor: ~Kola [31.178.164.*]
    Jw
  • Re: Jutro raport Autor: ~www [178.36.49.*]
    to wiemy nie wiemy jaki wszystko idzie dobrze oby raport był ok i będzie ok bo na takim rynku perła mega silna
  • Re: Jutro raport Autor: ~cobalt [109.173.209.*]
    Sam jestem ciekaw jaki zysk wykręcą i czy dywidenda będzie, docelowo Spółka podawała, że w przyszłości ma być Spółką dywidendową, a to moim zdaniem też powinno poprawić notowania przynajmniej za jakiś czas.
  • Re: Jutro raport Autor: ~Killer [176.111.123.*]
    Może być ciekawie choć dywidenda to raczej nie teraz. Kwestia dwóch lat moim zdaniem
  • Re: Jutro raport Autor: ~www [37.109.33.*]
    trudno przesądzić mają sporo kasy wychodziło jakieś 6,5 miliona na koniec roku nadpłynność choć jak bym zrobił inaczej zamiast dywidendy zrobił skup za 2-2,5 miliona po cenie 5-6 złotych dalej kupa kasy zostaje na ruchy a akcje zostają do docelowej odsprzedaży dla Fundu powiedzmy jeśli się będą rozwijać w tym tempie co dotychczas Fund na odkup się znajdzie a spółeczka odzyska pieniądze to lepsze niż dywidenda mówię wam .
  • Re: Jutro raport Autor: ~www [37.109.33.*]
    jedne materiały drożeją inne 20 % oddały

https://stooq.pl/mol/?id=25853
  • Re: Jutro raport Autor: ~raport [5.173.5.*]
    obstawiam niezły raport
  • Re: Jutro raport Autor: ~Www [37.109.33.*]
    Zobaczymy jak będzie akceptowalny to można pakować pod korek
  • Re: Jutro raport Autor: ~xyz [46.175.109.*]
    A co u ciebie znaczy "akceptowalny" ? Dla mnie np. wszystko na "in plus" jest dobrze.
    Plusy mogą być dodatnie i ujemne ten mega kontrakt i tak będzie rozliczany na koniec roku także nie mam wysokich oczekiwań ale plus minus 300 tys bym oczekiwał
    Wcale nie musi być rozliczany na koniec roku. Wszystko zależy od zawartej umowy. Są przypadki gdzie rozliczenia są w ratach po wykonaniu tzw. "kamieni milowych" czyli jakiegoś etapu pracy, często nawet z jakimś procentem zaliczki na dzień dobry. Z tego co pamiętam, nie był to przetarg publiczny tylko umowa z generalnym wykonawcą. Podkreślam, że może tak być ale nie musi, tak samo nie można w 100% stwierdzić, że rozliczenie będzie dopiero na koniec roku. Cytat z espi: "Emitent nie podaje szczegółów transakcji, z względu na zawartą umowę o poufności." Więc możemy tylko polemizować.
    Grunt ,że mają kontrakt na ten rok wielkości prawie dwuletnich przychodów a to nie jedyne co robią perła
    Ale że go dopiero podpisali to nie mam wielkich oczekiwań dlatego napisałem raport akceptowalny
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Ceny-pradu-znow-na-hustawce-Podwyzki-moga-siegnac-50-proc-8335910.html

urządzenie eco5tech będzie jak znalazł kazdy kilowat na wagę złota będzie w tej drożyźnie
    raport zapewne po sesji więc będzie cały weekend na studiowanie co tam się narobiło
    Ostatnio był przed sesją, jeśli będzie po, to trochę szkoda bo porządne odbicie na rynku dzisiaj idzie
    niby tak ale jeśli by tu wyszło tak jak to się zapowiada to warto do wyników za 2022 siedzieć na 4 literach co najmniej . NC i tak chodzi swoimi ścieżkami często przy zwale głównego robił co innego a zwłaszcza tutaj gdzie bilans jest piękny
  • Re: Jutro raport Autor: ~cinek [94.172.156.*]
    https://www.stockwatch.pl/komunikaty-spolek/eco5tech,raport-okresowy-za-i-kwartal-2022-roku-2022-05-13,ebi,20220513_171713_0000140437
[x]
ECO5TECH 2,04% 1,50 2025-11-17 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.