Może i czyszczą tylko nikt kursu nie broni, ja trzymam chociaż nie wiem czy dobrze robię, jak to możliwe że zrzucili to do cen z covida gdy samoloty były uziemione w momencie gdy linie lotnicze odzyskują biznes. Zwykły syf i tyle, zero logiki czysta ruletka
Ja też nie dość że trzymam do dokupuję i to nie ruletka tylko zwykłe oszustwa bo w tym kraju czym większy wał robisz tym bardziej bezkarny jesteś, a KNF to fikcja i w mojej ocenie sami układają się z tymi którzy robią wały na bananowej, biorąc sporą kasę za nic nie robienie i udawanie, że nic się nie dzieje. No nic trzeba przewidywać takie rzeczy i kupować póki tanio i odłożyć na półkę bo nie możliwym jest aby tak spadały spółki które przynoszą zyski. Wszystko do czasu popatrz na cenę z 2019 r. i mogę się założyć, że do roku będzie tyle samo lub więcej.
Niestety cały wig leci za stanami... Tylko że Stany są napompowane do granic a wig zaraz będzie na minimach covidovych. Jak tak dalej beda się trzymać Jankesów to wig spadnie do 0 i będą akcje za darmo oddawać. Nie wiem czy się śmiać czy płakać, enter to nie jedyna tak gnojona spółka, zobacz co6robia z rainbow, tsg, czy agora. Niby ceny mega okazja do zakupu ale patrząc co się dzieje to nie wiadomo dokąd ten cyrk zmierza
Widać to co piszesz ale tak jak już pisałem bananowa tylko nazwę ma wspólną z giełdą ! Natomiast dopóki w tym kraju ludzie nie wybiorą tylko bezpartyjnych i ani jednego głosu na kogoś z partii dopóty będzie syf w tym kraju i brak odpowiedzialności kast za przekręty, które są od samego dołu do samej góry na państwowych stołkach !!!
I drugie pytanie jeszcze dziwniejsze, dlaczego ktoś to sprzedaje tydzień przed wynikami i gdy inne linie lotnicze zdrowo odbijają? Tu 30 zł powinno być na teraz
Enter lata na 120% i widać jak ktoś zbiera na siłę kilka razy w tygodniu kupuje ponad tysiąc akcji, potem paroma akcjami zbijana jest cena i znów ta sama sytuacja. Natomiast parę złotych wyżej jest kilka pakiecików po tysiąc, trzy tyś. na 28,1 potem 29,5 i 31zł jak ktoś się połapie to jednym strzałem będzie to zjedzone. No nic póki co trzeba zbierać póki tanio, a potem zastanowić się nad zabraniem tego tysiaka.