• Leszcz oszust uważajcie naganiacz Autor: ~Makso [85.221.152.*]
    Pisze że zysk kwartalny to 4 zł z hakiem na akcje ja się skąd taka informacja ?
  • Re: Leszcz oszust uważajcie naganiacz Autor: ~Zus [185.127.121.*]
    Samodzielnie podejmuję decyzje inwestycyjne. Przypominam, że jesteśmy na forum bankiera :))))))
  • Re: Leszcz oszust uważajcie naganiacz Autor: ~Makso [85.221.152.*]
    Ja również natomiast wiele osób niestety sugeruje się tym co tu piszę. Czasami coś ciekawego można znaleźć na forum jednak w większości są to niespełnieni ludzie, którzy zainwestowali i chcą tonąć razem z kimś. Swoje przemyślenia odnośnie GPW napisałem już jakiś czas temu i jak narazie sprawdza się mój scenariusz. Irytuje mnie tylko jak jakiś pajac oszukuje ludzi
  • Re: Leszcz oszust uważajcie naganiacz Autor: ~kosmita [77.112.208.*]
    Sugerowanie się wypowiedziami większości piszących na tym forum, łącznie z przemyśleniami dżentelmena najbardziej aktywnego odnośnie GPW, jest objawem nadmiernej naiwności. Warto zainwestować w przynajmniej dwie sensowne książki o giełdzie i przeznaczyć kilka tygodni na ich przestudiowanie. Taki autorski przegląd niektórych z nich. Dla młodych i dla leniwych: Sztuka Spekulacji - Zenon Komar, dla bardziej zainteresowanych: Psychologia Inwestowania - Martin J.Pring, Analiza Techniczna Rynków Finansowych - John J. Murphy, Teoria Fal Elliotta - Alfred J.Frost / Robert R.Pretcher, Mądry Inwestor - Benjamin Graham, Zawód Inwestor Giełdowy - Aleksander Elder. To tylko kilka ciekawszych. Powodzenia
  • Re: Leszcz oszust uważajcie naganiacz Autor: ~Ziemianin [31.179.123.*]
    Komara, to ja mogę uciąć, a nie czytać.
[x]
GPW 4,04% 59,25 2025-10-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.