• Bart2020 Autor: ~Luka [46.204.72.*]
    Gdzie ty? Gdzie pantaram?
    Gdzie wy są ?
    Tu premiera niedługo Sokół i wogole pięknie będzie a wad niema
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.97.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Bart2020 Autor: ~PM [83.28.239.*]
    Bart jest cały czas, sprawdź po IP: 5.173.224.*
  • Re: Bart2020 Autor: ~Luka [37.248.165.*]
    To że jest pod tym ip.to oczywiste ale na tej spółce dawno go niema
  • Re: Bart2020 Autor: ~aaaaaaaaaaaaaaa [31.61.184.*]
    Cierpliwi zarobią, jak kurs leciał szpikulcem w dol, aby za chwilę w górę na + 15% to w ciagu 40 minut od pompki potrafił pisać elaboraty, z akapitami, że znakami interpunkcyjnymi, gramatyczne, żeby na drugi dzień kurs znów spadl w dół. Trzeba byłoby nieźle naiwnym, aby nabrać się na takie numery. Teraz BercIka nie ma od roku.
  • Re: Bart2020 Autor: ~Jacobb [46.204.4.*]
    Powiedzcie jakim trzeba być cienkim Bolkiem żeby swoje frustracje związane z kursem akcji zwalać na kogoś innego ???
    Ja mam ponad 150k tego papieru I do nikogo się nie przypier...
    A Wy mądrale z głupiej szkoły wszędzie szukacie winnych a enter w komputerze wciaskał Wam pewnie Bart albo Pantaran jak kupowaliście akcje :))))))))))
    Klasyczny objaw Polactwa . Jak sukces to mój ale jak porażka to trzeba na kogoś zwalić:)
    A jak mamusia nie nauczyła brać odpowiedzialności za własne decyzje to do kogo teraz pretensje macie ???
    Żal czytać te Wasze wypociny !
  • Re: Bart2020 Autor: ~aaaaaaaaaaaaaaa [31.61.184.*]
    A jak w życiu nie miałem akcji herbala? LIM poprosil mnie o analizę, po 45 minutach, stwierdziłem, że to ten sam numer co na avatrix, przesunięty o 1,5 miesiąca pozniej. Ale Ci co z akcjami to mądrzejsi.
  • Re: Bart2020 Autor: ~Masełko [31.0.57.*]
    Nie miałeś ale wyjątkowo często tu zaglądasz na kogoś kto akcji nie ma. Rybek.
    Rybek nie potrafiłeś w żaden sposób uzasadnić swoich wypowiedzi. Winę zganiasz na tych 2 panów bo pisali ładne elaboraty na podstawie informacji przekazywanych od spółki. Gdzieś pisali, że kurs będzie tu i tu? Czy może przedstawiali to co podawała spółka ze swoim komentarzem?
    Popieram Jacobba. Jakim trzeba być żałosnym aby szukać winnego w kimś innym niż własną osoba.
  • Re: Bart2020 Autor: ~Wojciech1986 [37.248.172.*]
    Ja jestem ni3udacznikiem z racji tego, że tu zainwestowałem, zwykłym spekulantem marzycielem. A Wy?
  • Re: Bart2020 Autor: ~aaaaaaaaa [178.42.21.*]
    Moje wypowiedzi były jasne. Bart i Pantaran to naganiacze z Inno Gene, zaś numer z Avatrix powtórzyli na Herbalu. Nikt mi nie powie, że da się napisać elaborat w ciągu 40 minut, bez literówek, z akapitami itp. od szpilki w dół i plus 15 %, jeśli nie jesteś w zmowie. A jeszcze na discord jeden z techników, który miał nawet swoją zakładkę ( i nie był to LIM) właśnie rekomendował Herbal, jak już urosło. Na drugi dzień zwinął kanał z discorda i słuch o nim zaginął. Tak się robi chłopaki.
  • Re: Bart2020 Autor: ~Jacobb [46.204.76.*]
    Robi się tak kolego , że w perspektywiczne spółki wchodzi się na samym początku i czeka ile trzeba . To urok NC. Każda spółka jakoś zaczyna . Nie zawsze jest to megawystrzał od samego początku i z tym trzeba się liczyć. Ryzyko jest zawsze na naszej bananowej ale jeśli temat mówiąc kolokwialnie " pyknie" to zyski rekompensują czekanie :)
    Pożyjemy, zobaczymy kto miał rację...
  • Re: Bart2020 Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Ja kupuje tu akcje co jakiś czas od maja tamtego roku, mam wrażenie że już po jakiś naganiaczach o których piszecie, właśnie ze względu na to że to startup i ci co będą tu na początku maja szanse na wielki zysk. Aktualnie nam średnia 1,19 ale nawet nie nastawiam się na sprzedaż w tym roku chyba że jakimś cudem zrobię tu 300%, bo tak założyłem. Wtedy sprzedam. Mam niewiele akcji w okolicach 12 tys. Także nie przejmuje się również zjazdami bardzo, niżej znów coś dokupię. Straty rekompensuje sobie tez w innych spółkach.
  • Re: Bart2020 Autor: ~Paweł [91.221.145.*]
    :)
  • Re: Bart2020 Autor: ~Kroledward1 [31.0.21.*]
    Już mam 83 gr średnia, bez pp liczone
  • Re: Bart2020 Autor: ~Jacobb [93.175.98.*]
    Trzymałem się tej koncepcji od początku i jak na razie nic nie pyka :)
    Wściekły ale cierpliwy czekam dalej ...
[x]
TRUEGS -0,99% 0,30 2025-11-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.