• Artykuł Autor: ~Rakieta [31.0.74.*]
    Jest naprawdę dobrze https://inwestycje.pl/biznes/cloud-technologies-oczekuje-dwucyfrowej-dynamiki-wzrostu-w-2022/
  • Re: Artykuł Autor: ~Rakieta [31.0.74.*]
    Wejście na rynek glówny pobudzi obroty a stabilne przychody pozwolą na bardzo duże dywidendy. Może trochę za dużo wybiegnę w przyszłość ale przy ilości akcji które kupiłem przy kursie spółki 130zł+ i adekwatnej do ceny dywidendy wypłacanej co roku miałbym stabilne źródło dochodu które zwróciło by całą moją inwestycję szybko na samej dywidendzie
  • Re: Artykuł Autor: ~Konek [80.68.231.*]
    Super cieszę się Twoim szczęściem:-D wracając do tematu mamy c/z na poziomie 20 podkręcona umorzeniami dotacji ale obniżona wysokim poziomem amortyzacji. Czy takiej dynamice rozwoju wskaźnik może być spokojnie 2 razy większy
  • Re: Artykuł Autor: ~Rakieta [37.248.221.*]
    Powiem ci że niesamowity szafir znalazłem. Jeszcze nieobrobiony i niedoceniony w swojej niedoskonałości ale czas już jest tylko na naszą korzyść. Spółka zapowiada się naprawdę dobrze. Dobey raport za raportem a technicznie wszystko wygląda super
  • Re: Artykuł Autor: ~Konek [5.173.233.*]
    Ja tu od 3lat :-)
  • Re: Artykuł Autor: ~Konek [80.68.231.*]
    Fajne jest to ze nam ktos chcialby skupowac sensowne ilość to musi kopać się ze skupem
[x]
CLOUD 0,62% 64,60 2026-04-02 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.