• Wyniki Autor: ~Dedalus [5.173.5.*]
    Halo, halo!

Dlaczego nikt nie komentuje wyników? Słabo,co?
    Byla „nadzieja” na starte, bo przeciez w IVQ pojawi się odpis na ponad 3m a tu zysk….
    I za IVQ piękny wynik, nie uwzględniając księgowego odpisu.
    W wywiadzie z Longtermem Prezes mówił, ze wyniki będą zaskakująco dobre. I nie kłamał. No co ty, niemożliwe, co?

Ale i tak najwazniejsze, ze Panowie zarabiają na innych spółkach.
  • Re: Wyniki Autor: ~Re [188.125.46.*]
    Struktura tego wyniku super zdrowa.
    To zdaje się być najlepszym potwierdzeniem, ze to co robi Lisiecki zaczyna mieć sens.
  • Re: Wyniki Autor: ~komuch [31.60.65.*]
    Chyba gaz spółce odcięli że fundusze wywalają akcje.
  • Re: Wyniki Autor: ~gala [37.8.231.*]
    A kogo tu jeszcze interesują wyniki? Serio! Przecież działania prezesa tak zniechęciły do tej spółki, że pies z kulawą nogą tu nie przyjdzie - jedyny sensowny obrót był tu wtedy, gdy prezio z rodzinką postanowili coś dokupić, a tak to po 2 tysie.
    Mogą pokazać 2 razy lepsze wyniki i nic. Kompletnie nic. Pytanie tylko jest takie, czy jest to celowe działanie prezia, czy się przelicytował trochę i teraz z tej ciemnej, zapomnianej du.. już nie wyjdzie.
  • Re: Wyniki Autor: ~ben_ben [78.8.201.*]
    575 miejsce w rankingu popularnosci bankier.pl
  • Re: Wyni Autor: ~Dedalus [31.0.3.*]
    I ten wynik zawdzięczamy komuchowi, studentowi i maklerowi, którzy dzielnie zaglądają na to forum, żeby dzielić sie z ewentualnymi akcjonariuszami swoimi radami.
    Znów się pojawia fajna okazja inwestycyjna, tak w ogóle. I już szykuje pieniądze na kolejne zakupy.
  • Re: Wyni Autor: ~student [88.199.172.*]
    wolę zaglądać na twutera i dzięki temu zydki maja zyski
  • Re: Wyni Autor: ~komuch [31.60.65.*]
    Zawsze kurs wraca do bazy, nie ma co wcześniej kupować bo tylko zamrozisz kapitał, w pierwszej kolejności będą odbijać spółki najlepsze i trzeba to wykorzystać a na samym końcu trochę kapitału w trupa po Zeta max, nie ma co przeplacac. Ja 80 % kapitału mam w banku handlowym, resztę w foreverenie i Boś. Gdyby faktycznie stopy % doszły do 7 czy 10% a złodzieje z PiSu więcej by nie położyły łapy na bankach, będę mocno zarobiony. PKO bp też uruchomi skup własny a robi się coraz tańszy, może inni dadzą dobrą dywidendę, trzeba umiejętnie przeskakiwać i grać. Dzisiaj dla mnie priorytet handlowy, każda zwyżka i wywalenie połowy akcji, każda zniżka i odkupienie tych akcji.
    Teraz są spadki na naszej giełdzie bo inflacja dojdzie w tym roku do 17 % i ludzie z tego dobrobytu nie będą mieć na szczaw a jeść trza no i tona polskiego wungla po 3 tysi, nadchodzą ciężkie czasy
  • Re: Wyni Autor: ~student [89.64.57.*]
    takie rozważania są dobre ale na czas pokoju,
    nadchodzi wojna a wtedy nie ma dna, podwójnego dna itd. po prostu żadne wsparcie nie istnieje !!!
    wszystko się zeruje !!!!!!!!!!!!!
  • Re: Wyni Autor: ~komuch [31.60.65.*]
    Sądzisz że nasi przyjaciele amerykanie pchną to popychadło Polskie w obronie Ukrainy i pokoju na świecie ? Z drugiej strony większej okazji nie ma, ci z zamiłowania do wuja Sama zrobią wszystko na kolanach. Rozumu to oni nigdy nie mieli jak i większość społeczeństwa. Sądzę że to może się powieść, wystarczy tylko stopy procentowe podnieść do 10 i większość będzie chciała jakość wyjść z tej beznadziejnej życiowej sytuacji.
  • Re: Wyni Autor: ~Car [89.64.33.*]
    Panowie jak już tak komentujemy to dedaldus ma rację generalnie spadki od paru miesięcy i większoś inwestorów na stracie. Nasdaq już w technicznej bessie. Ja po wyjściu z pmpg zatankowałem pod korek cpi orco średnia 2,30 zł. I co mam powiedzieć c/z 2,5 c/ wk 0.6 i kiszenie wora. Same dobre informacje ze spółki dwa przejęcia potężnych deweloperów immofinanz i s immo wejscie funduszy apollo do spółki matki cpi pg zyski gigantyczne i nic .Może ruszy w końcu bo podali ze nastąpi skup akcji i z tego to czytałem na forach czeskich ma być na gigantyczna skalę nawet 90% .ostatnio się nawet obroty zwiększyły bardzo bo wcześniej były jak na pmpg a parę dni przed info o skupie po 20-30 akcj dziennie. Spółka matka cpi pg notowana we Frankfurcie wzrosła w piątek 25% pod to info widać ktoś miał przecieki wcześniej bo info po sesji podali.
[x]
PMPG 0,56% 1,80 2025-11-07 16:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.