• UCIEKAĆ póki czas Autor: ~ella [37.47.132.*]
    Sygnały Kupna: brak
    Sygnały Sprzedaży: AMICA, BENEFIT, ECHO
    Raport do pobrania tutaj 

Biuro Maklerskie PKO Banku Polskiego
    Zespół Doradztwa Inwestycyjnego i Analiz Technicznych
    Analityk Techniczny
    + 48 22 521 79 10

Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 15, 02-515 Warszawa, zarejestrowana w Sądzie Rejonowym dla m.st. Warszawy w Warszawie, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000026438; NIP: 525-000-77-38 REGON: 016298263; kapitał zakładowy (kapitał wpłacony) 1 250 000 000 zł.
    Powszechna Kasa Oszczednosci Bank Polski S.A. registered in the District Court for the Capital City of Warsaw, 13th Commercial Division of the National Court Register under KRS number 0000026438, Tax Identification Number (NIP): 525-000-77-38, REGON: 016298263, share capital 1,250,000,000 PLN.

Niniejsza wiadomość może zawierać poufną i prawnie zastrzeżoną korespondencję między naszą Firmą i Klientem. Jeżeli nie jesteście Państwo jej adresatem informujemy, że otrzymali ją Państwo omyłkowo oraz, że przeglądanie, rozpowszechnianie lub kopiowanie jest zabronione. W przypadku omyłkowego otrzymania niniejszej wiadomości, prosimy o niezwłoczne powiadomienie o tym nadawcy i wykasowanie oryginału.
    This message may contain a confidential and privileged our Company and Client communication. If you are not the intended recipient, you are hereby notified that you have received this message in error - any review, distribution or copying of this message is strictly prohibited. If you have received this message in error, please notify the sender immediately and delete the original.

• Re: UCIEKAĆ póki czas Autor: ~Xyz [91.188.124.*]
    Bardzo dobrze masz nie kupywac Amiki i tutaj więcej po prostu nie wchodz bo już każdy ma dosyc twych mądrości.. każdy pieniądze wydaje w różny sposób i o dziwo jeśli też tak pilnujesz portfeli swoich bliskich to im współczuję.. rozumiem można raz na tydzień napisać lecz co chwile każdego posta komentować.. jeśli ktoś by chciał posłuchać twych mądrości to się nie martw na forum same twoje wątki..
    Powodzenia Elu jeszcze raz obyś się dalej Nigdy nie myliła ^^ :D
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.138.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: UCIEKAĆ póki czas Autor: ~WidziszINieJebniesz [188.33.248.*]
    Po pierwsze to wy cały czas komentujecie jej posty jak byście chcieli zagłuszyć żal uciekających pieniędzy. A po drugie biorąc pod uwagę fakty i liczby o czym Ella pisała to powinno to spaść do około 50zl za akcję. Pozdro
  • Re: UCIEKAĆ póki czas Autor: ~WidziszINieJebniesz [188.33.224.*]
    Panie "inwestor" zarobił już pan coś?
  • Re: UCIEKAĆ póki czas Autor: ~Inwestor [95.108.23.*]
    Dnia 2022-05-02 o godz. 12:02 ~WidziszINieJebniesz napisał(a):
    > Panie "inwestor" zarobił już pan coś?

Rozumiem, że "inwestor" z Pana żaden, ale to wiedza podstawowa i wypada rozdzielić dwa tematy.
    Zarobić lub stracić na tego rodzaju inwestycji można jedynie w momencie sprzedaży akcji.

Jeżeli Pana "inwestora" to interesuję to obecnie dokupuję akcji tak by powiększyć zarobek w przyszłości. Najbliższy możliwy czas na realizację będzie krótko po ogłoszeniu zakończenia wojny.

Na te swoje realizację zysków to sobie jeszcze poczekasz bo jak to mówisz biorąc pod uwagę liczby i fakty to tu będzie jedno wielkie go*no.pozdrawiam serdecznie
  • Re: UCIEKAĆ póki czas Autor: ~Inwestor [95.108.23.*]
    Dnia 2022-05-05 o godz. 08:07 ~WidziszINieJebniesz napisał(a):
    > Na te swoje realizację zysków to sobie jeszcze poczekasz bo jak to mówisz biorąc pod uwagę liczby i fakty to tu będzie jedno wielkie go*no.pozdrawiam serdecznie

To podobnie jak na sprawdzianie z matematyki Panie "inwestor". Zestaw danych, liczb i faktów jest taki sam i dostępny w takim samym zakresie dla każdego.
    Jednak niektórzy uczniowie kończą z oceną bardzo dobrą , inni no cóż z pałą w dzienniku....

Na pocieszenie dodam, że nigdy nie jest za późno na naukę.

Produkcja jak i sprzedaż spadła o prawie 50% brak nowych rynków zbytu zwalnianie pracowników wzrost kosztów produkcji. Proszę bardzo liczby i fakty coś pominąłem? W jednym masz rację na naukę nigdy nie jest za późno
  • Re: UCIEKAĆ póki czas Autor: ~Inwestor [37.30.17.*]
    Dyskusja z Panem "inwestorem" nie ma niestety dalszego sensu. Te dane o których Pan "inwestor" mówi to się przysniły dzień po libacji z koleżkami na osiedlu czy wyczytał Pan z fusów po kawie marnej jakości?

Tak jak mówiłem proszę nie słuchać wiejskich głupków którzy notorycznie podają nieprawdziwe i zmyślone informacje.

Nie dziękujcie.
  • Re: UCIEKAĆ póki czas Autor: ~WidziszINieJebniesz [188.33.240.*]
    Po pierwsze tu nie było żadnej dyskusji bo jedyne co umiesz to obrażać wszystkich wokół. Po drugie z faktami się nie dyskutuje więc brawo chociaż raz coś do ciebie dotarło. Po trzecie raport za 1q zweryfikuje te twoje wyimaginowane "fakty i liczby" których do teraz nie podałeś.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ella [37.47.128.*]
    Tu masz genialny znawco giełdy wskaźniki ekonomiczne spółki AMICA S.A.:

https://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/AMICA

A może przedstawisz jakieś fakty, a nie tylko brednie, plotki i w kółko obrażanie innych...
  • Re: UCIEKAĆ póki czas Autor: ~Dzidek [188.146.196.*]
    Ela to ile ci jeszcze zostalo tych akcji?
    Chetnie kupie w tej cenie
  • Re: UCIEKAĆ póki czas Autor: ~ella [37.47.165.*]
    Nic. Ani jednej.
    Możesz spokojnie kupić na GPW, skoro tak rośnie, he he he...

https://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/AMICA
  • Re: UCIEKAĆ póki czas Autor: ~Derp [5.184.202.*]
    Analiza techniczna to wróżenie z fusów.
    Na moje to koniec tygodnia będzie 100
  • Re: UCIEKAĆ póki czas Autor: ~TeBoBekne [80.49.206.*]
    Co na twoje? Pod koniec ktorego tygodnia? 100 czego? Zlotych, procent, kiligramów czy punktow w tescie na IQ?
  • Re: UCIEKAĆ póki czas Autor: ~Xyz [31.0.49.*]
    100 tysi w plecy z shorta..
  • Re: UCIEKAĆ póki czas Autor: ~ella [37.47.132.*]
    Przykro mi.
    W trendzie spadkowych nie kupuje się akcji...
    Przykro to mnie bo ja mogę wyrównać i wyjść z minimalna strata..
    Kochana ja nikomu na złość nigdy nie zrobilem chyba że byłem gnojem którym poniekąd do tej pory jestem lecz trochę inteligentniejszy jak wcześniej..
    DROGIE Damy.. nie idźcie za tłumem ja bym chciał byście wyszly na zero lecz suma sumaro jeśli się wmieszalyscie w Amice.
    AMICA Jest raczej firma która patrzy przyszłościowo w inwestorów to utopilyscie lub jeśli się da wyjść to jest tak mi się wydaje ostatni gwizdek...
    Nie jestem kasiasty wszystko zarobiłem ciężka praca nikt mi nic nie dał.. lecz uważam że ta firma albo da zarobić albo wyjdzie się na zero...
  • Re: UCIEKAĆ póki czas Autor: ~edek [5.173.132.*]
    już nie długo ukry łykną całe agd-pomyślcie jakie tam są teraz braki
[x]
AMICA -1,58% 56,10 2025-11-07 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.