• TO TYLKO UMOWA RAMOWA Autor: ~majk [83.20.220.*]
    więc sie nie podniecajcie
  • Re: TO TYLKO UMOWA RAMOWA Autor: ~Qr [5.173.32.*]
    ....bez komentarza .
  • Re: TO TYLKO UMOWA RAMOWA Autor: ~Elo [37.248.219.*]
    Udaj się do lekarza
  • Re: TO TYLKO UMOWA RAMOWA Autor: ~Inżynier_Mamoń [89.151.44.*]
    komponenty do etykiet jak blumerang

• Re: TO TYLKO UMOWA RAMOWA Autor: ~majk [83.20.220.*]
    ramowa czyli bez konkretów i już uwzględniona w jednej z wypowiedzi spółki przed debiutem
  • Re: TO TYLKO UMOWA RAMOWA Autor: ~no [79.184.182.*]
    nie masz pojęcia o czym mówisz. Zajmowałem się umowami ramowymi, ramowymi.
    Ta umowa jest otwartą księgą, realizacyjna zamkniętą. Po drodze realizacyjnych umów może być w tej chwili nieograniczona ilość. Spowodowane jest to zapewne kilkoma zakładami produkcji rozlokowanymi na całym świecie ze względu na oczywistą markę Coda Coli
    to oznacza, że mnogość zamówień pod ciągłą realizację, produkcję. Wiadomo, że start będzie tam, gdzie mamy gdzie kraje najbardziej rozwinięte, bo konkurencja na produkcie, kupowanie oczami jest decydujące.
    Myśleć!
    "otwartą księgą" powiadasz. oby nie pozostała pusta. póki co, konkretów brak i możesz sobie zaklinać rzeczywistość ale kasy z tego nie ma ani grosza. może coś tam będzie, a może nie? zarząd mówił, że mierzy w 1-2 mln przychodów w tym roku UWZGLĘDNIAJĄC toczące się wtedy rozmowy czyli m.in. w sprawie tej właśnie umowy ramowej więc się nadmiernie nie podniecajcie
    Majk, przestań się oszukiwać. Ja naprawdę za długo siedzę na rynku, aby coś udawać
    Od lat najlepiej zarabiałem na podobnych casach.
    Ile masz takich w życiu?
    Ja już nic nie muszę, ja mogę. Mam chęć o tym mówić, bo śmiecia w koło jest sporo, to mówię.
    Ja nie muszę się bić o złotówki, a lubię się dzielić tym co jest fajnym casem na naprawdę poziomie "0".
    Jak by temat pojawił się jak ledy wchodziły, to rozumiem i odpuszczam. To tak jak z hossą internetową w 2000.
    Było z a wcześnie.
    Dobra, czas do ogrodu, ładna pogoda.
    Dzisiaj nie robię.
    Coś wpadnę, może skrobnę, albo zamknę i już nic nie będę pasał.
    Zobaczę.

Niech się mieli.
    Jedni widzą spadki na świecie - ja też - duże, inni kupują wtedy to co ma właśnie przyszłość i wykorzystują fakt, że dzięki szerokiemu nie jest jeszcze na trzech cyfrach.

NOCTILUCA to startup. INURU to też startup. ta umowa nie niesie za sobą póki co żadnej kasy. otwiera tylko jakiś tam dodatkowy kanał sprzedaży. trzeba mieć na uwadze, że tu może się nic nie udać (jak to w przypadku startupów bywa - a tu są aż dwa). natomiast jeśli się uda to potencjał jest oczywiście ogromny ale nie ma co się grzać umową ramową dwóch gołodupców
  • Re: TO TYLKO UMOWA RAMOWA Autor: ~Jw [37.248.161.*]
    W punkt
[x]
NOCTILUCA -2,57% 91,00 2025-12-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.