Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  50,00 zł , zmiana od tamtej pory: 86,80%

Re: TO TYLKO UMOWA RAMOWA

Majk, przestań się oszukiwać. Ja naprawdę za długo siedzę na rynku, aby coś udawać
Od lat najlepiej zarabiałem na podobnych casach.
Ile masz takich w życiu?
Ja już nic nie muszę, ja mogę. Mam chęć o tym mówić, bo śmiecia w koło jest sporo, to mówię.
Ja nie muszę się bić o złotówki, a lubię się dzielić tym co jest fajnym casem na naprawdę poziomie "0".
Jak by temat pojawił się jak ledy wchodziły, to rozumiem i odpuszczam. To tak jak z hossą internetową w 2000.
Było z a wcześnie.
Dobra, czas do ogrodu, ładna pogoda.
Dzisiaj nie robię.
Coś wpadnę, może skrobnę, albo zamknę i już nic nie będę pasał.
Zobaczę.

Niech się mieli.
Jedni widzą spadki na świecie - ja też - duże, inni kupują wtedy to co ma właśnie przyszłość i wykorzystują fakt, że dzięki szerokiemu nie jest jeszcze na trzech cyfrach.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NOCTILUCA -0,85% 93,40 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.